'Teklifleri geri çevirdim'
Es Es için teklifleri hep geri çevirdiğini belirten Dorukhan, 'Sezon boyunca İstanbul kulüpleri olsun Anadolu kulüpleri olsun çeşitli teklifler aldım ama verdiğimiz bir mücadele vardı. Bu takımı kümede tutmak için çabalıyorduk. Teklifleri geri hep çevirdim. Sözleşmemin son senesi olduğunu tüm yönetim biliyor. Kimse bana 'Sözleşme uzat' demedi. Buna bütün takım arkadaşladım şahit' dedi.

'Dedikoduları kimler çıkartıyor?'
Genç futbolcu, 'Bir de ortalıkta dolaşan bir söylenti var. 'Biz Dorukhan'a sözleşme uzatalım dedik o istemedi' diye… Bu dedikoduları kimler çıkartıyor bilmiyorum. Benim önceliğim her zaman Eskişehirspor. Ancak maalesef verilen sözler tutulmuyor. Yemin ediyorum bu kulüp için her teklifi geri çevirdim. Ama her nasılsa yine kötü biz oluyoruz' diye konuştu.

'Benim hatam olmayacak'
'Buradan gideceksem Eskişehirspor'a para kazandırıp gitmeyi düşünüyordum her zaman' diyen Dorukhan, 'Bu yaz gidersem yetiştirme bedeli kazandıracağım. Ama gönül daha yüklü bonservis kazandırmak isterdi. Bu da benim hatam olmayacak. Kimsenin bir şey dediği yok. Biz de futbolcuyuz. Kendi kariyerimi planlamalıyım' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim