Yaklaşık 3 ay boyunca 34 branşta 14 bin öğrencinin eğitim gördüğü yaz okulları sona erdi. Atatürk Spor Salonu'nda yapılan kapanış töreninde çok sayıda veli katıldı. Törende konuşan gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy ' Yaşlısından gencine bütün herkes için sporu yaygınlaştırmayı hedef aldık. Siz değerli velilerimize ve geleceğin sporcusu çocuklarımıza en iyi hizmeti, eğitimi vermek için hiç durmadan çalışıyoruz. Ayrıca yatırımlarımız yeni spor salonumuz, yeni olimpik yüzme havuzumuz,33.000 kişilik stadyumumuz ve gençlik merkezimiz sizlere hizmet için yükseliyor.' dedi. Günün anısına şampiyon sporcu Damla Bostan Aksoy'a çiçek verdikten sonra judo karate ve jimnastik branşı sporcuları gösteri yaptılar. Son olarak Master halk Oyunları ekibinin sahne alması ardından öğrencilere sertifikaları dağıtıldı. Kapanış töreni spor salonu dışında düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

Judocular nefes kesti

Gençlijkspro Yuaz okullarında 3 aylık eğitimin ardından antrenör Kürşat kambur yönetiminde gösterilerini yapan sporcular salonda bulunan aileleri oldukça heyecanlandırdı. Birbirinden zor hareketleri ustaca gerçekleştiren genç sporcular alkışlar arasında gösterilerini tamamladı.

Togay'ın minik öğrencileri hünerlerini sergiledi

Judocular ardından bu sezon derece yapmış karate branşının minik öğrencileri de ailelerin dikkatle izlediği gösteri sundular. Tecrübeli antrenör Sami Togay'ın öğrencileri estetik olarak üst düzey gösteriler ile gelecek adına umut verdi.

Editör: TE Bilisim