AK Parti geleneksel bayramlaşma programı TÜLOMSAŞ düğün salonunda gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Milletvekili Adayları Nabi Avcı, Emine Nur Günay, Dündar Ünlü, Ahmet Namık Akdoğan, Nurettin Kaba, Serhat Tunç, il ilçe teşkilatı, belediye başkanları ve vatandaş katıldı.

OY KULLANMAK ZORUNDASINIZ
Her seçimde Türkiye'nin kritik noktalardan geçtiğini dile getirdiklerini anımsatan AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, '24 Haziran seçimleri son durak. Bu seçim dönüm noktası. Sizden ricam bu hassasiyeti komşularınıza, akrabalarınıza, Türkiye'nin nereden nereye geldiğini hala idrak edemeyenlere sizler hatırlatın. 7 Haziran'da bazı fanteziler yüzünden Türkiye az kalsın dar boğaza giriyordu. Türkiye'nin benzer maceralara girmemesi için, istikrar için, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için bu seçimde aklınızla, vicdanınızla oy kullanmak zorundasınız' dedi.

ESKİŞEHİR ÇAĞ ATLADI
Eskişehir'e birçok yatırım yapıldığına değinen Avcı, 'Eskişehir eğitimde, ulaşımda, sağlıkta çağ atladı. 15 yılda büyük yatırımlar geldi. Gelmeye de devam edecek. Şehrin içiyle ilgili şikayetler var. Yol, trafik su gibi sorunlar yaşandığına dair şikayetler geliyor. Bunun çözümü için tek çarenin de Mart 2019 seçimleri olduğunu vatandaşa biz söylüyoruz, sizler de söyleyin. Mart'ta güçlü bir şekilde hazırlanmak için 24 Haziran bir eşik' ifadelerini kullandı.

1 OY ÇOK ÖNEMLİ
24 Haziran seçimlerinin çok şey ifade ettiğini vurgulayan AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, 'Vakit Türkiye vakti. Yani cumhurbaşkanlığı seçiminde 50+1 diyoruz. Vakit Eskişehir vakti. Neden önemli. Cumhur İttifakı 1 oy fazla alırsa en çok milletvekili sayısı onda olacak. 1 oy çok önemli. Biz 1 oy için sıkılmadık el bırakmayacağız. Sizler de o 1 oya sandıkta sahip çıkacaksınız' dedi.

DERSLERİNİ VERMELİYİZ
'24 Haziran'da gereken dersi vermemiz gerekiyor' diyen AK Parti Milletvekili Adayı Dündar Ünlü, 'Çorba ittifaka karşı vatanını, bölünmez bütünlüğü savunan Cumhur İttifakı'nı çok iyi temsil etmemiz gerekiyor. 24 Haziran'a kadar seçimin önemini herkese anlatmanız gerekiyor. Çorba ittifakı'na 24 Haziran'da dersiniz vermeliyiz' diye konuştu.

AK PARTİ HİZMET İÇİN HAZIR
BBP'den AK Parti Milletvekili Adayı olan Ahmet Namık Akdoğan, Türk milletinin kime oy vereceğini çok iyi bildiğini söyledi. AK Parti 5'inci sıra Milletvekili Adayı Nurettin Kaba, AK Parti'nin siyasi olgunluğu, bilgi birikimiyle ülke ve millet için hazır olduğunu belirtti. AK Parti 6'ncı sıra Milletvekili Adayı Serhat Tunç ise 24 Haziran'da önemli bir seçime gidildiğini belirterek herkesten Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında çalışmaları için söz istedi.

HALİK BİLMEZSE MALİK BİLİR
4 yıldır bu teşkilatın girdiği 4'üncü seçim olduğuna vurgu yapan AK Parti Başkan Vekili Murat Özcan, 'Seçimlerde en tecrübeli kadroya sahibiz ve ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Bu hafta son haftamız. Seçim sonuçları açıklandığında iyi olduğunda konuşulan farklı olabilir ama eleştirildiğinde ilk akla gelen teşkilat olur. Olsun biz üzerimize düşeni yapacağız. Halik bilmezse malik bilir' dedi. Konuşmalar sonrasında teşkilat, katılan vatandaşlarla tek tek bayramlaştılar. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim