Muhteşem görüntüler
Eskişehirspor Taraftarlarının geleneksel olarak düzenlediği 53. yıl kutlamalarına katılanlar muhteşem görüntülere tanık oldular. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, yönetim kurulu, futbolcular ve taraftarlar da görkemli kutlamada yer aldı. Porsuk Çayı'nın her iki kıyısı ile köprü üzerini dolduran yüzlerce taraftar da takımlarına tezahüratta bulundu. Eskişehirsporlu taraftarlar, futbolcuların tekneyle geldiği sırada yanlarında getirdikleri meşaleleri yakarak 53'üncü yıl kutlamasını gerçekleştirdi.
Ünal iddialı konuştu
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal yaptığı açıklamada, '2018-19 sezonunda Süper denen o lige çıkacağız. Biz bunu başaracağız. Eskişehirspor öldü, yok oldu gibi konuşanlara sesleniyorum. Eskişehirspor yok olmaz. Bu büyük taraftarıyla yok olmaz. Bu sene birlik ve beraberlik içinde olup Göztepe maçında yarım kalan işimizi bitireceğiz. Yarın (bugün) çok özel bir futbolcu gelecek. Yarından itibaren imzalar atılacak' dedi.
Eskişehirspor yaşasın!
Kutlamalara konuşan Fuat Çapa ise yaptığı açıklamada, 'Daha önce çok konuşma yaptım, okullarda, üniversitelerde, soyunma odalarında ama ilk defa bu kadar coşkulu bir topluluğun önünde konuşuyorum. Eskişehirspor ise benim kalbimde. İlk geldiğimde şunu söylemiştim, hem evime geldim hem de hayallerime kavuştum. Bu sene tekneyle boş geldik. Ama seneye şampiyonluk kupasıyla buraya geleceğiz. Biz şampiyon olalım Sinanlar ölmesin. Biz şampiyon olalım Edizler ölmesin, sizler ölmeyin. Eskişehirspor yaşasın' dedi.
Görevimizi yapacağız
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamada, 'O sene bu sene' deyip şampiyon olacağız. Bu sene herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmak zorunda… Hepimiz birlik ve beraberlik çerçevesi içinde olmalıyız. Şu an ise borç batağındayız. Bir sürü sıkıntıyla uğraşıyoruz. Halil Başkanımız sıfırdan takım kurmaya çalışıyor. Şehrin tüm ileri gelenlerinden kulübümüze destek bekliyoruz' ifadelerini kullandı.
Begiter teşekkür etti
Eskişehirspor'un eski başkanlarından Aydın Begiter yaptığı konuşmada, 'Bugün burada taraftarımız yine tarih yazıyor. Eskişehirspor siz var oldukça yaşayacak. Bu takımın bu kulübün sahibi taraftardır. Büyük taraftarıyla Eskişehirspor eski günlerine geri dönecek. Buna inanıyorum. Bu takıma sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ediyorum' dedi.
Editör: TE Bilisim