TCDD TÜLOMSAŞ Bahçesi'nde düzenlenen bayramlaşma programına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Milletvekilleri Emine Nur Günay ve Harun Karacan, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, il ve ilçe teşkilatı başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan Bakan Avcı, Türkiye'nin sıkıntılı günlerden geçtiğini söyledi. Yaşanan darbe girişimi sonrasında Türkiye'nin ekonomide, gündelik hayatta, savunmada, güvenlikte eskisinden çok daha iyi durumda olduğunu belirten Avcı, 'Daha da iyi olacağız. Bütün göstergeler daha iyiye işaret ediyor. Yeter ki biz işte bugün burada en güzel örneklerinden birini gördüğünüz üzere birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimizi muhafaza edelim' dedi.

'AK Parti dünyanın en büyük ve en örgütlü siyasi partisidir'

15 Temmuz gecesinde milletin büyük bir mücadele örneği sergilediğini belirten Avcı, 'Buradaki toplantı pek çok başka toplantıya örnek olacak durumda. Niye öyle. Biz bunun bir örneğini 15 Temmuz gecesinde gördük. AK Parti dünyanın en büyük, en örgütlü, en disiplinli siyasi partisidir. Biz bunu bugüne kadar sandık başlarında görüyorduk. Genel başkanımıza kadar ne kadar disiplinli, ne kadar uyumlu bir parti olduğumuzu her seçimde biz seçim öncesi çalışmalarla da, seçim günlerinde de sandık başlarında gösteriyorduk. Ama bunu 15 Temmuz gecesi sokakta da gösterdik. Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık, sokakta da kimseye teslim etmeyiz' ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Bakan Avcı, milletvekilleri ve partililer vatandaşlarla bayramlaşırken, Bakan Avcı bazı vatandaşların şikayet ve isteklerini dinledi. İHA

Editör: TE Bilisim