1 Kasım seçimlerinden sonra da alanlarda olan CHP bu kez Mahmudiye, Çifteler ve Han ilçelerinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi. CHP'nin ilçe programlarına Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı da eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sinan Özkar bölge halkına hitap ederek, 'AKP'nin sömürü ve zulüm politikaları herkesi yıldırdı. Gelinen son noktada sosyal haklardan, topraktan elde ettiğimiz kazançtan veya ifade özgürlüğünden eser kalmadı. Geriye bir tek benliğimiz kaldı. Onu da elimizden alıp bizleri birer hiç yapmak için uğraşıyorlar. Gelin buna boyun eğmeyelim, tüm benliğimizle mücadele edelim' dedi.

CHP PM üyesi ve Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer yaptığı açıklamada, 'AKP'ye oy veren ilçe esnafı, 'İstikrar gelsin karmaşa bitsin diye oy verdik. Ülkemizi yangın yerine çevirdiler' diyor. Vatandaşımız mutsuz ve umutsuz. Fakat CHP var oldukça umut her zaman vardır' diye konuştu. Milletvekili Cemal Okan Yüksel ise 'Bu ülke hepimizin, içine düştüğü bu karanlıktan da el ele vererek kurtaracağız. AKP zulmü, CHP'nin refah, barışçıl, birlik ve beraberlik politikaları ile son bulacak' şeklinde konuştu. (HM)

Editör: TE Bilisim