Kulüp üyeleri, 2014-2015 Bahar Dönemi yönetim kurulu üyelerini seçimle belirledi. Yönetim Kurulu değişikliğine gidilmesinin sebebi; Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Aldoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Yaşacan, Finans Direktörü Furkan Tosun ve Denetleme Kurulu Başkanı Selami Dağtaşoğlu'nun Anadolu Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen Erasmus+ Programı ile yurtdışına gidecek olmaları olarak belirtildi.
Genel Kurul Toplantısı Divan Başkanı olarak Ali Yaşacan'ın seçilmesiyle başladı. Ardından 2 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Görkem Aldoğan faaliyet raporunu okudu ve yeni seçilecek olan Yönetim Kurulu üyelerine tavsiyelerde bulunup, başarılar diledi. Aldoğan konuşmasında; 'Geçen yıllarda çok şey öğrendiğim, birçok dostluk kazandığım, tecrübelendiğim ve çok anı biriktirdiğim kulübümden ayrılırken birçok duyguyu beraber yaşıyorum. Hüzünlüyüm böyle bir aileyi ruhen olmasa da cismen kısa bir süreliğine bırakıyorum, sevinçliyim geriye dönüp baktığımda 'iyi ki' diyeceğim birçok şey var. Anadolu Üniversitesinin en büyük kulübüne iki yıl başkanlık yapmış olmanın mutluluğunu ve gururunu hep yaşadım. Göreve geldiğimiz andan itibaren bir çok başarılı işlere imza attık. Ulusal bazda ses getiren birçok etkinlik düzenledik. Bu sebeple içim çok rahat ve huzurlu... Bunları yaparken mükemmel bir ekibe sahiptim' diyerek bugüne kadar Kariyer Kulübü'ndeki bütün çalışma arkadaşlarına tek tek teşekkürlerini iletti.
Üyeleri ve Kulüp Danışmanı Doç. Dr. Deniz Kağnıcıoğlu'nun da katılımıyla Genel Kurul Toplantısını gerçekleştiren Kariyer Kulübü'nde yapılan seçim sonucu, başkanlığa oy birliğiyle Eren Kavak getirildi.
Kavak, bu görevi başarılı bir yönetim kurulu ekibinden devralmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını belirterek, bu göreve layık görüldüğü için üyelere teşekkür etti. Kavak, 'Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü olarak 7. yılımızda büyük başarılara imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Benden önceki yönetimlerin yükseltmiş olduğu çıtayı, daha da yükseğe taşıma gayesi ile yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte bu görevi layığıyla yerine getireceğimize olan inancım sonsuz' dedi.
Kulüp danışmanı Doç. Dr. Deniz Kağnıcıoğlu da sözlerine Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü'nün danışman hocası olmaktan çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. (İHA)

Editör: TE Bilisim