AÖF ZİRVEDE

Anadolu Üniversitesi 1.Lig müsabakalarının ardından şampiyonluğa Açık öğretim Fakültesi ulaştı. Zorlu ve çekişmeli geçen lig maratonunda tüm rakiplerini geride bırakan Açık öğretim Fakültesi şampiyonluğa ulaşarak kupasını müzesine kaldırdı. Düzenlenen törende Açık Öğretim Fakültesi kupasını Prof. Dr. Yücel Güney'in elinden aldı.

KUPALARINI ALDILAR

1.Lig müsabakalarında Açık Öğretim Fakültesinin ardından dereceye giren ikinci ve üçüncü fakültelere de kupaları verildi. Lig maratonunda Havacılık Fakültesi ikinci olurken, Edebiyat Fakültesi ise üçüncülük kupasını kaldırarak müzesine götüren fakülteler oldular.

PENALTILARLA GELEN ZAFER

Anadolu Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen Anadolu Kupasında şampiyon Eğitim Fakültesi oldu. Dün Yunusemre Kampüsü Futbol Sahasında oynanan karşılaşmada Havacılık Fakültesi ile karşılaşan Eğitim Fakültesi normal süresi 1-1 sona eren mücadeleden penaltı atışlarıyla sevinen taraf olarak ayrıldı. Atılan seri penaltıların ardından Eğitim Fakültesi rakibini 4-3 yenerek Anadolu Kupası'nın sahibi oldu.

BÜYÜK MUTLULUK

Anadolu Kupasında şampiyon olan Eğitim Fakültesinde büyük bir sevinç yaşandı. Düzenlenen törende Eğitim Fakültesi kupasını Prof. Dr. Yücel Güney ve Prof. Dr. Coşkun Bayrak'ın elinden aldılar.


Taraftarlardan destek

Anadolu Kupasında oynanan final karşılaşmasında tribünlerde renkli görüntüler vardı. Fakültelerini desteklemek için gelen taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla sahada bulunan arkadaşlarına destek oldular. Maçın sonunda ise sevinen taraf Eğitim Fakültesi taraftarları oldu.

Editör: TE Bilisim