Seminer sona erdi
Bölgesel Gelişim Semineri Eskişehir'de yapıldı. Demirspor'un eski kaptanı İhsan Şahinkol'un isminin verildiği seminerin sona ermesinin ardından antrenörler yemekte bir araya geldi. Anemon Oteli'nde düzenlenen yemeğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD Genel Sekreteri Hüdai Doğu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Neşet Arduç, efsane futbolcular Süreyya Özkefe, Vahap Özbayer, ünlü sanatçı Mithat Körler, kulüp başkanları ve birçok antrenör katıldı.

'Seminer çok verimli geçti'
Eskişehir TÜFAD Şube Müdürü Ahmet Bingöl düzenlenen yemeğin ardından bir konuşma yaptı. Bingöl, 'TÜFAD ailesi gün geçtikte büyüyor ve gelişiyor. İki yılda düzenlenen ve zorunlu hale gelen gelişim semineri çok verimli geçti. Ayrıca kurumsal kimlik açısında da gün geçtikçe iyi işler yapıyoruz. TÜFAD ailesi gün geçtikçe büyüyor. İftara katılan herkese çok teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

'TÜFAD çok iyi işler yapıyor'
Ahmet Bingöl'ün konuşmasının ardından Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kürsüye çıktı. Başkan Kurt, 'TÜFAD ailesi gün geçtikçe büyüyor. Çok iyi işler yapıyor. Şuan sivil toplum örgütleri arasında en fazla kendisini geliştiren ve üyelerine en faydayı sağlayan TÜFAD yetkilileri tebrik ediyorum. Belediye olarak antrenörlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

Antrenörlere plaket verildi
Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ise antrenörlere başarılar dilerken, Hüdai Doğu ise böylesi güzel bir ortamı oluşturmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından TÜFAD Eskişehir Şubesi'nde emeği geçen Eskişehirli antrenörlere teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca TÜFAD'a maddi ve manevi anlamda destek olan isimlere ise milli takım forması verildi.
Editör: TE Bilisim