Kulüp İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, haftalık basın toplantısı Atatürk Stadında gerçekleştirdi.

HAYIRLI OLSUN

1 Şubat tarihi itibari ile transferi bitirdiklerini ve yeni alınan 13 oyuncunun hayırlı olmasını dileyen Arı, 'Zorlu bir süreçteyiz ve önümüzde çok zorlu bir Rizespor maçı var. Sivasspor maçında aldığımız 3 puan çok önemli ancak şu anda baktığımızda sadece 3 puan bizim için yeterli değil.

12 GİTTİ 13 GELDİ

Bunun devamını getirmek zorundayız. Bunun içinde bildiğiniz gibi takımımıza 13 transfer kazandırdık. İnşallah başarılı olacaklarını düşünüyorum. Kadromuzdaki 12 oyuncu ile ise yollarımızı ayırdık.

HAYATİ ÖNEMİ VAR

Takımımız şuan Antalya'da kamp yapıyor. Cumartesi günü uçakla Trabzon'a geçilecek ve Pazar günü de bizim için hayati önemi olan Rizespor maçını oynayacağız.

İLERİYE BAKMAK ZORUNDAYIZ

Daha önce de dediğim gibi. Artık geriye dönük değerlendirmemek gerek. İleriye bakmak zorundayız. Bu yolda başarıyı hep beraber elde edeceğiz. Sizlerle, taraftarlarımızla, futbolcularımızla, teknik heyetimizle hep beraber yürümek zorundayız. Önümüzde çok zorlu bir süreç var' dedi.

İNŞALLAH YOLUMUZ AYDINLIK OLUR

Yeni transferlerin motive edilmesi içinde taraftara büyük görev düştüğünü sözlerine ekleyen Arı, 'Onları motive etmek teknik ekibin dışında taraftarın önemli bir görevi olacak. Taraftarın da üzerine düşen görevi yapacağını biliyorum. İnşallah yolumuz aydınlık olur. Yönetim olarak biz bu savaşta, bu direnişte sonuna kadar devam edeceğiz. Taraftarımız da devam edecek. Basın mensubu arkadaşlarımızın da çok büyük katkılarda bulunacağınızı biliyorum. Onun için şimdiden sizlere de çok teşekkür ediyorum.'

Editör: TE Bilisim