Avusturya kampının son hazırlık karşılaşmasında Gürcistan temsilcisi Lokomotif Tiflis ile karşı karşıya gelen Eskişehirspor, zayıf rakibini 7-1 gibi farklı bir skor ile yendi. Ofansif olarak rahat bir görüntü sergileyen Eskişehirspor defan-sında verdiği açıklar ile bir kez daha dikkat çekti.


Es Es 7 bitirdi
Gürcistan temsilcisi karşısında perdeyi açan isim 2. dakikada Emre Güral oldu. Yaklaşık 30 metreden yaptığı düzgün vuruş ile topu rakip filelerle buluşturan Emre, 15. dakikada Matias'ın attığı golün asistini yaptı. 26. dakika rakip Lokomotif Tiflis topu Eskişehirspor filelerine gönderirken, 28. dakikada Kaan, Eskişehirspor'un golüne 28. dakika imza attı. Karşılaşmanın 33. dakikasında Matias Eskişehirspor'un 4. golüne imza atarken, ilk yarı Eskişehirspor'un 4-1'lik galibiyeti ile tamamlandı.

Mirkan 3'ledi
Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Eskişehirspor'un golcü futbolcusu Mirkan Aydın karşılaşmada 3 gol birden atarak Eskişehirspor'u 7-1'lik galibiyete taşıdı. İlk golünü karşılaşmanın 66. dakikasında kaydeden Mirkan, 70. dakikada Eskişehirspor'un kazandığı penaltıda topun başına geçerek topu rakip filelere gönderdi. (6-1) 82. dakikada kendisinin 3. takımın 7. golünü atan Mirkan, skoru belirledi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Eskişehir-spor sahadan 7-1'lik galibiyet ile ayrıldı.

Editör: TE Bilisim