Sıcak para hedefleniyor
Mali anlamda büyük sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor'da Halil Ünal başkanlığındaki yönetim kampanyalar yaparak kulübe sıcak para akışı sağlamaya çalışıyor. Son olarak 'Her Eve 2 Forma' kampanyası dün start aldı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki kampanya tanıtımına (lansman) Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak da katıldı.

'Özel ilgi bekliyoruz'
Lansmanda konuşan Başkan Halil Ünal, 'Bütün taraftarlarımızdan bu özel kampanyaya ilgi bekliyoruz. Takım olarak daha iyi yerlere geleceğiz. Hafta sonu oynayacağımız Giresunspor maçında stat hemen hemen dolmak üzere. Biz tamamen dolmasını istiyoruz. İlgi gösteren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah o gün 3 puanı alacağız' dedi.

'Es Es'in yeri burası değil'
Vali Çakacak ise, 'Her zaman söylüyoruz Eskişehirspor'un yeri burası değil. Eskişehirspor'un yeri Süper Lig'tir. Türk futbolunda Es Es'in yeri de farklıdır. Taraftarıyla, camiasıyla oldukça özeldir. Eskişehir'i bu kampanyaya desteğe davet ediyoruz' ifadelerini kullandı.

Formaya nasıl ulaşılabilir
Siyah-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada formaya nasıl ulaşılabileceği detaylıca belirtildi. Açıklamada, 'Formalarımızı, Vali Hanefi Demirkol tesislerimizden, www.eskisehirspor.org/forma adresinden ya da 0222 322 98 90 numarayı arayarak alabilirsiniz' denildi.
Editör: TE Bilisim