Yarışın içindeyiz
Spor Toto 1. Lig'de son maçlarda aldığı olumsuz sonuçların ardından Play-Off hedefinden çok uzaklaşan Eskişehirspor, kendini kümede kalma yarışının içinde buldu. Ateş hattında yer alan Denizlispor'un sadece 1 puan üzerinde yer alan Kırmızı Şimşekler, bu hafta sonu çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Eskişehirspor, Pazar akşamı 18.00'de Play-Off'u kovalayan Balıkesirspor'u taraftarı önünde konuk edecek.

Ofoedu yıldızlaştı
Eskişehirspor ve Balıkesirspor ligin ilk devresinde 12'nci hafta maçında Balıksir'de kozlarını paylaştı. 24'üncü dakikada Balıkesir ekibi Abdülkadir ile 1-0 öne geçti. Es Es Ofoedu'nun 30 ve 44'üncü dakikada attığı gollerle soyunma odasına 2-1 önde girdi. İkinci devre dakikalar 78'i gösterdiğinde Erkan Zengin penaltıdan attığı golle skoru 3-1'e getirdi. 89'uncu dakikada Sedat farkı 1'e indirse de Eskişehirspor karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Play-Off'a yaklaşmışık
Balıkesir'i devirip 3 puana uzanan Eskişehirspor'un çıkışı devam etti. Bir sonraki hafta ligin favorilerinden Çaykur Rizespor'u ağırlayan Es Es, direnç gösterdiği maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Ardından Samsunspor deplasmanında sahaya çıkan Kırmızı Şimşekler, rakibini 4-0 yenerek önemli bir 3 puana sahip oldu. Seri Gaziantep maçında da devam etti. Es Es Antrep'i 7-0 devirdi. 4 maçta gelen 10 puan o dönem Es Es'i Play-Off'a yaklaştırmıştı.


Es Es'in Balıkesir galibiyeti sonrası başlayan serisi
Balıkesirspor- Eskişehirspor : 2-3
Eskişehirspor- Rizespor : 1-1
Samsunspor- Eskişehirspor : 0-4
Eskişehirspor- Gaziantep : 7-0
Editör: TE Bilisim