Dündar Ünlü, Ak Parti'nin, Eskişehir'de her seçim sonrası bir sonraki seçime hazırlandığını ve seçim çalışması kavramını ortadan kaldırdığını belirtti.

Ak Parti'nin, Eskişehirliler tarafından takip ve takdir edildiğini dile getiren Ünlü, 'Öncelikle, 7 Haziran seçimlerine yaklaşırken saha çalışmalarımızı taçlandıran Eskişehir mitingine hemşerilerimin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler her zaman sessiz bir çoğunluğun sesi olduk, başka bir ifade ile sesimizi en çok sandıkta çıkardık. Meydanlara sığmayan, büyük coşkusu ile başbakanımızın övgüsünü alan değerli dava arkadaşlarım Ak Parti Teşkilatlarının gücünü göstermiş ve Eskişehir'deki seçim sonuçlarını da ilan etmiştir.

Miting çalışmaları öncesi ve miting sürecinde Sıhhiye Meydanı çevresinde zorunlu olarak rahatsızlık verdiğimiz kıymetli hemşerilerimizin hoşgörüsüne sığınıyoruz. Tunalı, Fatih Mahalle sakinlerimizden, Gaffar Okkan ve Sıhhiye esnaflarından özür diliyor, sabırları için teşekkür ediyorum.

Bizler Eskişehir'e yakışan bir olgunlukta çalışmaya devam edeceğiz. Ne yaptığını bilen, vekil adayları ile birlik içinde ve teşkilatı ile uyum içinde Eskişehir, daha çok işler başaracak. Önce Eskişehir, Daima Eskişehir' dedi.

Editör: TE Bilisim