Şampiyon belli oldu
Her sene büyük bir çekişmenin yaşandığı ve Eskişehir'in emektar spor muhabiri Yılmaz Unay'ın adının verildiği futbol turnuvası sona erdi. Ali Çetinkaya Halı Sahası'nda gerçekleşen turnuva nefesleri kesti. Birçok takımın şampiyonluk için yarıştığı turnuvada geçtiğimiz akşam final heyecanı yaşandı. Final karşılaşmasında Serhat Yapı ile Prens Döner kozlarını paylaştı. Maçı 6-2 kazanan Serhat İnşaat şampiyon olmayı başardı.

Profesyoneller de oradaydı
Turnuvanın kapanış törenine Eskişehirsporlu futbolcular Semih Güler, Sezgin Coşkun, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Neşet Arduç, Sararspor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban, duayen gazeteci Yılmaz Unay, sporcular ve birçok futbolsever katıldı. Turnuvanın final maçı öncesi Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt takımlara başarı dileklerini iletti.

Unay'dan teşekkür
ES TV'ye konuşan duayen gazeteci Yılmaz Unay, 'Turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Tüm belediyelerimize, EASKF, TÜFAD, taban birliklerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Eskişehirspor'un takım kaptanları Semih Güler ve Sezgin Coşkun'da bizleri yalnız bırakmadı. Onlara da teşekkür ediyorum ve takımlarında başarılar diliyorum. Çok güzel bir turnuvayı geride bıraktık' şeklinde konuştu.

'Mutluluk duyuyorum'
Eskişehirspor'un takım kaptanlarından Sezgin Coşkun ise yaptığı açıklamada, 'Eskişehir'in duayen ve emektar gazetecisi Yılmaz Unay'ın adının verildiği bir turnuvada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu efsane ismin anılması çok önemli. Katılan takımlara teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu. Takım kaptanı Semih Güler ise 'Yılmaz Unay'ın verildiği turnuva oldukça güzel geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim