"İşsizlik 25 milyona dayanacak!" "İşsizlik 25 milyona dayanacak!"

Sonhaber Gazetesi'nden Ali Naki Erdoğan'ın haberine göre, Eskişehir’de kent içi ulaşım araçlarındaki yolcu taşıma ücretlerine yapılacak artış Ulaştırma ve Koordinasyon Kurulu (UKOME) gündemine alındı. 
Toplantıda alınacak karar ile birlikte mevcut yolcu ücretine 5 lira zam yapılacağı kesinleşti. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Eskişehir’de 15 Mayısta yapılacak toplantıyla birlikte sadece minibüs ve taksi dolmuşlarda 15 ‘TL olan ücret 20’TL’ye çıkarılacak.

ZİYARETTE AÇIKLADI

Esnaf Odaları Birliğine bağlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kadir Ağır ile beraberindeki yönetim kurulun üyelerinden oluşan bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti. Seçimlerden sonra yeni görevinde başarı dileğinde bulunduklarını belirten Başkan Kadir Ağır, Eskişehir’de üyelerinin karşılaştıkları sorun ve talepleri Ünlüce’ ye ilettiklerini söyledi. Ağır “Bu ay yapılacak olan Ulaştırma ve Koordinasyon Kurulu toplantısında sadece minibüs ve taksi dolmuş ücretlerine bir artış yapılması için karar aldık.5 liralık bir artış sağlanacak. Öte yandan Büyükşehir Belediyesine ait kent içi otobüs ve tramvay ücretine ise şuan bir artış söz konusu değil. Aynı ücretle yolcu taşımaya devam edecekler” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi