'Muhteşem bir sezon oldu'
Başarılı koç Josep Maria Berrocal, aldığı karar ile Eskişehir Basket'ten ayrıldı. Sezon başında Eskişehir Basket'e gelen İspanyol teknik adam Berrocal, kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaparak ayrılık kararını duyurdu. Berrocal, 'Almış olduğum kararla koçluk kariyerime Eskişehir'de devam etmeyeceğimi sizlere bildirmek isterim. Benim için çok zor bir süreç ve karar oldu. Profesyonel anlamda hep beraber paylaştığımız muhteşem bir sezon oldu ve ayrıca kişisel olarak da hiçbir zaman unutamayacağım bir tecrübeydi. Ailem ve ben, bizi çok büyük bir sevgiyle karşılayan bir kulüp, bir şehir ve bir ülkeye veda ediyoruz' ifadelerini kullandı.

'Benim için bir onurdu'
Berrocal açıklamasına şöyle devam etti; 'Burada hayatımız boyunca yanımızda olacağına inandığımız çok özel dostluklar edindik. Bu fırsat ile tüm destek ve emekleri için başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize, teknik ekibime ve oyuncularıma teşekkürü borç bilirim. Tüm paydaşlar bir araya gelmeseydi bu seneki başarı mümkün olmazdı. Genel Menajerimiz Derya Yannier'e burada yaratmak istediği ortamın ve bu kulübün bir parçası olma fırsatını bana verdiği için çok teşekkür ederim. Benim için bir onurdu. Sizleri özleyeceğiz. Fakat elveda demek yerine sizlerin dediği gibi 'Görüşürüz' demeyi tercih ediyorum.'

Kulüp başarılar diledi
Temsilcimiz Eskişehir Basket ise sosyal medya hesaplarından deneyimli koç Josep Maria Berrocal'e teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda, 'Teşekkürler Berrocal! 2017-2018 sezonunda takımımızı çalıştıran Başantrenörümüz Josep Maria Berrocal Riera takımımızdan ayrılmıştır. Süper Lig'deki ilk sezonunda takımımızı Play-Off'a taşıyan Berrocal'e teşekkür eder, bundan sonraki antrenörlük hayatında başarılar dileriz' ifadeleri kullanıldı.
Editör: TE Bilisim