Renkli görüntüler
Gelişim Koleji'nde düzenlenen etkinliğe Selkaspor'dan Sportif Direktör Osman Özoğlu, oyunculardan Benjamin Cickusic, Tahir İlkbahar, Damir Halilkovic ve Numan Akmaz katıldı. Öğrencilerle bir araya gelen ekip, renkli dakikalar yaşadı. Düzenlenen söyleşinin ardından oyuncular ile öğrenciler 'Atış Yap Formayı Kap' etkinliğine katıldılar.

Erzurum deplasmanını karşılayacak
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Gelişim Koleji sahibi Erdal Şahbaz, Beton Adamları ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek 'Bu işe yüreklerini koymuş yönetim, teknik ekip ve oyuncuları tebrik ediyorum. Geçtiğimiz yıl şampiyon oldular ve bu sene de Avrupa hedefine doğru ilerliyorlar. Biz de bu sene Gelişim Lisesi olarak Aziziye deplasmanına maddi olarak desteğimizi sağlayacağız. Maçı aynı zamanda bizzat giderek izleyeceğim' açıklamalarında bulundu.

Forma hediye ettiler
Sportif Direktör Osman Özoğlu da geçtiğimiz yıldan bu zamana kadar her anlamda desteklerini hissettirdikleri için Şahbaz'a teşekkürlerini iletti ve kendisine takımımızın formasını hediye etti.
Editör: TE Bilisim