Eskişehirspor Kulübü, Fenerbahçe maçında ceza alan açık tribün taraftarlarının, hafta sonu oynanacak Antalya maçında tribünlerde olmayacağını göz önüne alarak, cezalı olmayan taraftarları maça çekmek için çözüm yolunu buldu.

CEZALI TARAFTAR JEST YAPACAK

14 Şubat Pazar günü saat 16.00'da oynanacak Eskişehirspor-Antalyaspor maçı öncesi maçın bilet fiyatlarını açıklamayan fakat bunun yerine cezalı olan taraftarların, cezası olmayan Passolig sahibi Eskişehirspor taraftarlarına jest yapma imkanı sunan Eskişehirspor yönetimi, konuyla ilgili Kulübün resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı;

DEVREDEBİLECEK

Fenerbahçe maçında tribünde olan ve verilen ceza sebebiyle Spor Toto Süper Lig'in 21. Hafta mücadelesinde oynayacağımız Antalyaspor maçında tribünlerdeki yerlerini alamayacak olan kombine sahibi taraftarlarımız, Antalyaspor maçı için biletlerini Fenerbahçe maçına giriş yapmamış olan Passolig sahibi taraftarımıza devredebileceklerdir.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Takımımızı her zaman olduğu gibi bu maçta da yalnız bırakmayacaklarından emin olduğumuz taraftarımıza şimdiden teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilisim