Evlendikten sonra yurtdışında yaşamaya başlayan Döne Balı (35), 6 yıl önce eşi ile tartıştığı iddiasıyla aniden rahatsızlanması sonucu kas erimesi rahatsızlığına yakalandı. Balı'ya, eşi tarafından bakılmayınca Eskişehir'deki ailesi devreye girdi. Baba ocağına geri dönen genç kadına şimdi annesi Sehide Sarı, gözü gibi bakıyor.
4 yıldır kızının yanından bir dakika ayrılmayan 4 çocuk annesi Sarı, Anneler Günü'nü yıllardır buruk kutluyor. 2 yıldır yatalak durumda olan kızını yalnız bırakamayan Sehide Sarı, yaşadığı duruma çok üzüldüğünü belirtti. Kızının yeniden yürümesini isteyen Sarı, '4 yıl önce rahatsızlandı ama son 2 yıldır yatalak durumda. Anne olarak çok üzülüyorum. Bir anlık oldu, eşi ile tartışmışlar, bir gecede rahatsızlandı. Şuan kas erimesi diyor doktorlar. Ankara'ya götürdük, Tıp Fakültesi'ne götürdük 2 yıldır gezdiriyoruz. Her şeyini ben yapıyorum. Çocuğu da yardımcı oluyor. Kolay değil, Allah kimseye vermesin. Bir anne olarak çok üzülüyorum, çocuğum kalksa yürüse başka hiçbir şey istemiyorum' dedi.
Sarı, kızının ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak ve dışarı çıkmasını sağlamak için akülü engelli aracına ihtiyacı olduğunu söyledi.(İHA)

Editör: TE Bilisim