Eskişehirspor 2014-2015 sezonunda beklenilen performansı sergileyemedi. Kupada ilk 16'da elenen Eskişehirspor ligde de oldukça istikrarsız bir süreç geçirdi. Ligin ilk 16 haftalık periyodunda Ertuğrul Sağlam ile sadece 3 galibiyet alan Eskişehirspor ligin ilk yarısını 16 puan ile 13. sırada tamamladı. Düşme hattından sadece 2 puan üzerinde yer alan Eskişehirspor'un bu görüntüsü teknik direktörlük koltuğunda zorunlu değişikliğe gidilmesine neden oldu.

2. Skibbe devri

Eskişehirspor'da gerçekleşen teknik direktörlük değişikliği ardından Skibbe, Eskişehirspor'un teknik direktörlük koltuğuna ikinci kez oturdu. İlk demecinde 20 puan hedefi koyan Skibbe, çıktığı 18 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 beraberlik alarak 23 puanı tutturdu.

Zoru sevdik

Eskişehirspor bu sezon ligde şampiyonluk görmüş takımlar karşısında oldukça başarılı bir performans sergiledi. Trabzonspor'a karşı sahadan 2 kez galibiyet ile ayrılan Eskişehirspor, Beşiktaş ile bir kez berabere kaldı, bir kez de sahadan galibiyet ile ayrıldı. Bursaspor ile oynanan iki karşılaşmadan da sahadan 1 puan ile ayrılan Eskişehirspor, galatasaray2dan ise sadece 1 puan koparmayı başardı.

Rize ve Antep'ten puan alamadık

Eskişehirspor bu sezon Rize ve Antep karşısında puan alamadı. Kırmızı Şimşekler Rizespor ile oynadıkları maçlarda 2-1 ve 3-0'lık mağlubiyetler alırken, Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmalarda ise 3-2 ve 3-12lik skorlarla mağlup oldu. Kırmızı Şimşekler bu sezon ligin alt sıralarında yer alan takımlara kaptırdığı puanlar ile de adete can simidi oldu.

Editör: TE Bilisim