Perşembe günü deplasmanda oynanacak Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor'da, Kaan Kanak, takımın son durumunu değerlendirdi.

KAYBEDİLMİŞ BİR ŞEY YOK

'Haftalardır istemediğimiz sonuçlar alıyoruz' diyen Kanak, 'İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. Bir şansızlık var. Kayseri karşısında sezon başından beri giremediğimiz pozisyonlara girdik. Olmadı. Çok istiyoruz kazanmayı. Hala istiyoruz. Kaybedilmiş bir şey yok' dedi.

DÜZLÜĞE ÇIKARIZ

Takımın içinde bulunduğu olumsuz durumu da değerlendiren Kaan Kanak, 'Evet çok kötü bir gidişat var. Bunu düzeltmekte birlik ve beraberlik içinde geçer. Bizim, camianın, taraftarın, yönetip hep birlikte yapabileceğimiz bir iş. Bu şekilde düzlüğe çıkarız.

DAHA KÖTÜYE GÖTÜRÜR

Bu saatten sonra, suçlu-suçsuz aramak değil de, birlik içinde olmamız gerekiyor. Bu takım bu şekilde düzlüğe çıkar. Çünkü, kötü yapılan her yorum veya suçlu aramak takımı daha kötüye götürür.

ÇOK ÜZÜLÜYORUZ

Başka Eskişehirspor yok. 50 yıllık bir camiadayız. 50.yılımızı kutluyoruz ve bu takım buraları hak etmiyor. İnanın dışarıdaki insanlardan daha çok üzülüyoruz. Akşamları uyuyamıyoruz. Profesyonel bir iş yapıyoruz. Ailemizi geçindiriyoruz. Bizim ekmek kapımız. Bide sahaya çıkınca tepki almak, dışarıda tepki almak takımı daha da kötüye götürür.

SAVAŞACAĞIZ

Transfer sezonu bitmiş durumda. İlk yarıya kadar bu takımla devam etmek zorundayız. Bu durumda daha fazla destek gerekiyor. Her maç final maçı. Son maçımız gibi sahaya çıkacağız. Rakip fark etmiyor. Sahaya 11 kişi çıkacağız. Kimse sahaya eksik çıkmıyor. Bu hafta da Galatasaray deplasmanına kazanmak için gideceğiz. Orada savaşacağız' dedi.


Editör: TE Bilisim