Eskişehirspor Taraftarlar Birliği üyesi Engin Akaydın, yaptığı açıklamada taraftarların uykusuz günler geçirdiğini belirterek, yönetimi eleştirdi.

HAK ETMEDİĞİMİZ BİR YERDEYİZ

Halen uykusuz ve mutsuz geçen günlerle sezonun ilk yarısını geride bıraktıklarını dile getiren Akaydın, 'Sayenizde bu büyük kulüp ilk yarıyı hiç hak etmediği bir yerde sonlandırdı.

HEP DÜŞMLEYE OYNADI

Göreve geldiğiniz günden bu yana takımı, hep düşmemeye oynatan ve hiçbir sportif başarı elde edemeyerek Süper Ligin en korkulan kulübü kimliğinden, en vasat takımı hüviyetine getirmeyi, ayrıca mali disiplin diyerek kulübü borç batağına sokmayı başardıktan sonra çok şükür kongre kararı alabildiniz…
NEKADAR MELEKSİNİZ?

Geçen süre içinde; 'Ne dediniz, ne oldu?':
Öncelikle kendinizin de içinde bulunduğunuz bir önceki yönetime hırsız diye ithamlar da bulunup da sürekli borçların altına sığınarak yürüttüğünüz, basiretsiz yönetim anlayışı sonrasında kongrede sizin de finansal anlamda neler yaptığınızı şeffaf olarak hep birlikte açıklanacak bilançoda göreceğiz. Bakalım sizler ne kadar meleksiniz?,
KENDİ KENDİNİZE DÜŞTÜNÜZ

Önce güven dediniz; sayenizde camia içinde kimse birbirine güvenemez oldu, kardeş kardeşi birbirine düşürdünüz. Bu esnada beceriksizliğinden ve kıskançlığınızdan dolayı sizlerde, yönetim içinde kendi kendinize düştünüz..
BELLİ ETTİNİZ

Kulübün her zaman yararına çalıştığınızı her fırsatta dile getirdiniz ama, Ramazan ayında gerçekleştirilen kulübün iftar yemeği sırasında olmazsa olmaz havai fişek gösterisi ile Rixos'ta düzenlenen sosyetik yemeğe; bu armaya aşık sevdalılar için değil de kendi menfaatiniz için stadyuma bile uğramayan üyelerinize verilir iken, ayrıca kulübün tesis binası ve alt yapısına kafanıza göre yüksek maaşlarla personel alarak çalıştırmanızdan, ne kadar da bu kulübü düşündüğünüzü gerçekten de çok belli ettiniz,
SEYİRCİ KALDINIZ

Helikopterle ile getirdiğiniz futbolcularla kulübün içine ettikten sonra yürütmüş olduğunuz akıllıca (!) transfer politikasıyla; yeni aldığınız muhteşem futbolcuların da ödemelerini yapamayıp, hem kendi kendilerine sözleşmelerini feshedip kaçmalarına seyirci kaldınız, hem de TFF'ye yaptıkları şikayetlerine istinaden alacakları paraların karşılığını yine bu kulübe mal ettiniz.

TRANSFER BAŞARISI

Ayrıca bu yıl içerisinde kulübe hediye etiğiniz birbirinden değerli 13 futbolcu da büyük bir transfer başarısıdır (!) Bir de bunlardan kurtulmaya çalışacağız.. (Örnek: bitmiş Pinto'ya 3 yıllık kontrat..)
ACIYARAK BAHSEDİYORLAR

Bütün Türkiye bizden bahsedecek dediniz, herhalde tek bu konuda yanılmadınız sanırım. Çünkü bütün Türkiye ne yazık ki üzülüyorum Eskişehirspor'umuzun içine düştüğü bu durumdan acıyarak bahsediyor,
ÜÇ KURUŞUN PEŞİNE DÜŞTÜNÜZ

Son olarak kulübe verdiğiniz üç kuruş paranın derdine düşüp, egoistliğiniz ve menfaatleriniz yüzünden istifa etmeyerek ve süreci uzatarak kulübü ne hallere getirdiğiniz ortadadır.Kusura bakmayın üstüne alınan alınır. Yaklaşık 3 senedir yaptığınız reklamlara, gazetelerde verdiğiniz pozlara ve televizyon programlarındaki kasılmalarınıza sayıverin..

HAYALLERİ DARMADAĞIN ETTİNİZ

Şu bilinmelidir ki bu kulüp nerelerden, ne çilelerden, ne büyük badirelerden buralara gelmiştir. O zorlu günlerde sizler; Bizans maçlarını takip ettiğinizden dolayı siz ve bazı yöneticilerin bunlardan haberi olmayabilir. Ancak bu takıma gönül vermiş birçok Es Es sevdalısı sadece kulübün başarısı için yeri geldiğinde cebindeki son parasıyla işinden ve ailesinden ayrı kalarak takıma her koşulda destek çıkar en uzak deplasmanlara gider iken sayenizde kuruluşumuzun 50'nci yılında bu büyük taraftarın hayallerini darmadağın ettiniz!

GÜLEN İNSAN KALMADI

Bu şehirde gülen insan kalmadı. Bu şehir futbol şehridir maalesef başarınızla soğutuyorsunuz.Bu şehrin kaderiyle oynadınız. Lakin yine de vermiş olduğunuz emekleriniz ve iyi niyetli tutumunuz ve halende kararsız olup düşünceler için de aday olmayacağınızı açıklamanız üzerine şimdiden kendi adıma teşekkür ederim.

Bu Şehir ve Büyük Taraftar Sizleri Asla Unutmayacak!


Editör: TE Bilisim