Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezi başta olmak üzere ilçe kırsalında sürdürdüğü yol yapım, bakım ve onarıma paralel olarak ilçe merkezlerinde de çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Çifteler İlçe Merkezinde bulunan bulvar ve caddelerde bitümlü sıcak karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmasına başladı.

Çifteler ilçe merkezinde yapılan altyapı yenileme çalışmaları ve ağır kış şartları sonucu hasar gören asfalt kaplamalı yolların Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar ile Atatürk Bulvarı başta olmak üzere Girne Bulvarı, Emin Ekin Bulvarı, Eskişehir Caddesi, Yıldırım Caddelerinde asfaltta meydana gelen bozuk bölümler, kazınarak temizlendikten sonra üzerine sıcak karışım asfalt seriliyor.

Çifteler merkezinde ulaşımı olumsuz yönde etkileyen unsurların Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ortadan kaldırılarak, asfaltların yenilenmesi, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar özellikle mağduriyetlerini gideren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e minnet duygularını ifade ederek teşekkür ettiler.(HM)

Editör: TE Bilisim