İLK ÜÇTE OLURLAR
AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, MHP İl Başkanı Kadir Bıyık milletvekili aday adaylığı için görevlerinden istifa etti. Bu beş isimden üçü 24 Haziran'da milletvekili seçilebilir. Dündar Ünlü ve Sinan Özkar'ın listelerde ilk üç içerisinde aday gösterilmeleri bekleniliyor.

ÇAKMAK ADAY ADAYI
Arslan Kabukçuoğlu da İYİ Parti'nin birinci sıra adayı olması halinde Eskişehir milletvekili seçilebilir. Fesih Bingöl ve Kadir Bıyık'ın milletvekili adayı olmaları zor görünüyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Engin Çakmak, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nuray Akçasoy, CHP İl Yöneticisi Erdal Çakıcıer, CHP Mihalgazi İlçe Başkanı Bülent Durna, CHP'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

KAYA VE DÖKMECİ
TRT Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürü Süleyman Ekşi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy da AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. İl eski Başkanı Ayşe Fert Dökmeci'de AK Parti Milletvekili aday adayı oldu.
Editör: TE Bilisim