Başkan Sinan Özeçoğlu: 1967 Eskişehir doğumlu olan Sinan Özeçoğlu, evli ve 2 çocuk babası. 25 yıl sanayicilik yapan Sinan Özeçoğlu, NSK ARMATÜR ve ÖZNUR PRES A.Ş. şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığını yürüttükten sonra, şirketlerini 2016 yılı başında İspanyol şirketi ROCA'ya devretmiştir. Başarılı iş adamı, MANDARINS GAYRİMENKUL şirketinin ve Eskişehir Basket kulübünün yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Celalettin Kesikbaş: 1968 yılında Eskişehir de doğdu. LAVA Metal Döküm Sanayi Ticaret, LANDE Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret'in sahibi. 2012 yılında ALFAFONET Sanayi Ticaret A.Ş. firmasını kurdu. Bu şirket fiber-optik alt yapı malzemeleri üretiyor. Dünyanın 20 ülkesine ihracat yapıyor. Bu üç şirket de bugün Türkiye'de kendi dallarında lider durumdalar. Dünya genelinde de ilk 10 marka arasındalar. İyi derecede ingilizce bilen Kesikbaş evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Özgür Fetih Demirdaş: 25 Ağustos 1974 doğumlu Özgür Fetih Demirdaş, ES GROUP Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. Basın ve medya sektöründe başarılı bir iş adamı olarak bilinen Demirdaş'ın ES Group bünyesinde ES TV, Anadolu Gazetesi, Yenigün Gazetesi, Sonhaber Gazetesi, Follow Dergisi, Pusula Medya yer alıyor. Genç iş adamı daha önce Eskişehirspor yönetiminde görev almış ve halen Eskişehir Basket Kulübü'nün de başkan yardımcılığı görevini yapmaktadır. Demirdaş evli ve bir erkek çocuğu babasıdır.

Yavuz Tuna: Anadolu Üniversitesi'nde İletişim Bilimleri Fakültesi / İletişim Tasarımı Ve Yönetimi Bölümü / İletişim Yönetimi Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent görevini yapmaktadır. Ayrıca Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in damadı olan Tuna, iki yıldır Eskişehir Basket Kulübü'nün basın sözcülüğü görevini yürütmektedir.

İsmail Ilgaz: Eskişehirspor'da uzun yıllar yöneticilik yapan İsmail Ilgaz, Siyah Kırmızılı kulüpte yer edinmiş bir isim. Ilgaz Şirketler Grubu'nda yönetim kurulunda görev yapan İsmail Ilgaz inşaat sektöründe başarısıyla adından söz ettiriyor. İsmail Ilgaz son olarak Eskişehir Basket Yönetim Kurulu'nda da görev yapıyordu.

İlhan Yener: 25.01.1967 Eskişehir doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Eskişehir'de, Üniversite eğitimini İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesinde yapmıştır. Bir dönem özel bir şirketin Rusya temsilciliğini yapmış olup aktif iş yaşamına devam etmektedir. Halen Eskişehir Basketin yönetim kurulu üyesi olup evli ve Rusça bilmektedir.

Bülent Ayva: Bülent Ayva 1973 yılında Eskişehir Sivrihisar ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Eskişehir'de tamamladı. 2004 yılında Sanovit markası ile vitrifiye sektöründe lavabo ve özel tasarım mobilya uyumlu lavabo üretiminin temellerini attı, 2005 yılında Eskişehir Organize Sanayi Bolgesinde faaliyetlerine hızla devam ettirdi. 2015 yılında kurduğu yeni işletmesinde Lucco markasıyla inşaat sektörüne hitap eden prestijli modeller ile sektöründe devam ediyor. Bülent Ayva evli ve 3 çocuk babasıdır.

Ersin Tekgöz: 09.01.1987 Eskişehir doğumludur. Orta öğrenimini Eskişehir'de tamamlamış olup, lisans eğitimini de Girne Amerikan Üniversitesi'nde İşletme üzerine görmüştür. İngiltere'de bulunan Canterbury School of Economics 'de de 2010 yılında eğitim hayatını tamamlamıştır. Enerji, İnşaat,Gayrimenkul, Hizmet sektörü, Gıda ve Turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Özlem Şirketler Grubu'nda çalışmaya başlamıştır. Ticari hayatının yanı sıra, Şehrin önemli bir STK'sı olan ESGİAD yönetim kurulunda da görev yapmaktadır. 2013 yılında evlenmiş olup şu anda bir çocuk babasıdır.

Metin Arslanoğlu: 14.05.1977 Doğumlu. Kocatepe İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme mezunu olan Arslanoğlu. Artaş Arslanoğlu Ticaret AŞ. Yönetim kurulu Başkan yardımcılığı görevini yürütüyor. ESGİAD Yönetim Kurulu üyesi olan Arslanoğlu evli bir erkek çocuk sahibi.
Hüseyin Patel: 06.07.1981 doğumlu olan genç iş adamı Hüseyin Patel Atatürk Meslek Lisesi mezunu. Patel İnşaat olarak 20 yıldır Eskişehir'de faaliyet gösteren şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapıyor. Patel ayrıca ESGİAD yönetim kurulu üyesi. AK Parti İl Yönetimi üyesi ve Arge Başkan Yardımcılığı görevini yapıyor. Patel, evli bir oğlan çocuğu babasıdır.

Hasan Baysal: ESBAY Spor Tesisleri sahibi olan Hasan Baysal 1980 Eskişehir doğumlu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu… Ticaret Odası Komite Başkanlığı halen yürütmektedir. Ayrıca Yeşil Ay Yönetim Kurulu üyesi. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütüyor. Evli ve iki çocuk babası…

Murat Sürel: 12.01.1971 doğumlu olan Murat Sürel, Eskişehir doğumlu. Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Destekli İngilizce Muhasebesi bölümünden mezun olan Sürel, eğitim başarısını iş dünyasında da devam ettirdi. Sürel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Sürel, ayrıca Profesyonel Tenisçi. Sürel, Eskişehir Basket'in yönetim kurulu üyeliğini de yapıyor.

Şerafettin Törü: 20.11.1963 Eskişehirli doğumlu. 1994 yılından bu yana Eskişehir'de faaliyet gösteren Yıldız PVC'nin sahibi. Ayrıca yeni şirketi Ay Yıldız İnşaat ile inşaat sektöründe başarılı bir şekilde işler yapmaktadır. Törü, Huzursevenler Derneği ve Günışığı Yardımlaşma Derneği Üyesi.

Refik Karaçay: 29.04.1971 Mihallıkçık doğumlu. Porsuk İş Sağlığı ve ART Otomotiv, Budget Araç Kiralama firma ortağı. ESGİAD Yönetim Kurulu üyesi ve Eskişehir'i Düşünme Platformu Derneği'nin üyesi. Karaçay evli ve iki çocuk babasıdır.
Ömer Benli, 1974 Eskişehir doğumlu evli ve iki çocuk babasıdır.İlk-orta okul, lise öğrenimini Eskişehir'de tamamlayarak, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olmuştur. Ömer Benli, 1990 yılından sonra şu anda 50 yıllık geçmişi bulunan Benli Geri Dönüşüm 'ün bayrağını devralmıştır.Ömer Benli, Benli Geri Dönüşüm Makine Sanayi ve Tic. A.Ş şirketinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Ömer Benli, 1974 Eskişehir doğumlu evli ve iki çocuk babasıdır.İlk-orta okul, lise öğrenimini Eskişehir'de tamamlayarak, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olmuştur. Ömer Benli, 1990 yılından sonra şu anda 50 yıllık geçmişi bulunan Benli Geri Dönüşüm 'ün bayrağını devralmıştır.Ömer Benli, Benli Geri Dönüşüm Makine Sanayi ve Tic. A.Ş şirketinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.
Editör: TE Bilisim