Mutlulukları görülmeye değerdi
Eskişehir Basket'in dünkü antrenmanında özel misafirleri vardı. Down Sendromlular Derneği Eskişehir Temsilciliği, Eskişehir Genç İş Adamları ve Eskişehir Basket'in ortaklaşa düzenlediği etkinlikte down sendromlu çocuklar Eskişehir Basket'in antrenmanına geldi. Çocukların yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi.

'Farkındalık oluşturmak istiyoruz'
Down Sendromlular Derneği Eskişehir Temsilcisi Uğur Yavuz, yaptığı açıklamada, 'Aileler ve çocuklarımız güzel ve mutlu anlar yaşadılar. Eskişehir'de böyle etkinliklerin sosyal sorumluluk projelerinin daha fazla olmasını temenni ediyoruz. Biz down sendromuna farkındalık oluşturmak istiyoruz. Hiçbir çocuğumuzun diğerlerinden farkı yok. Sadece tek fark artı bir kromozom' dedi.

Özeçoğlu'na teşekkür ettiler
ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ise açıklamasında 'Down Sendromlular Derneği'nin Eskişehir Temsilciliği ile birlikte. Bu etkinlikte down sendromunda bir farkındalık yaratmak istedik. Down sendromunun bir hastalık değil genetik bir farklılık olduğunu göstermek bizim için en büyük amacımızdı. İnşallah bir farkındalık yaratabiliriz. Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu'na teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim