Üst üste mağlubiyetler

Eskişehirspor ligde bir türlü istediğini bulamıyor. Lige mağlubiyetle başlayan Kırmızı Siyahlılar sadece Sivasspor karşısında ligin ikinci haftasında 3 puan almayı başarabildi. Sahasında da ligin üçüncü haftasında Çaykur Rize ile berabere kalan Es Es, son 5 haftada puan yüzü göremedi. Üst üste aldığı yenilgilerle Şimşekler ligin dibine demir attı.

Kazanamıyoruz, puanda alamıyoruz

Eskişehirspor ligde çıktığı 8 karşılaşmada kötü bir grafik sergileyerek hüsrana uğramaya devam ediyor. Kırmızı Siyahlılar kazanamazken, rakipleri karşısında puanda çıkartamıyor. Puan kayıplarının aşırı dozda yaşandığı Es Es'te işler bir türlü istenilen gibi gitmiyor. Yaşanan hoca değişimi de fayda sağlamadı.

İlk yarı bitsin artık

Tüm Eskişehirspor taraftarlarının ve yeni teknik heyetin aklında artık tek bir şey var. Ligin ilk yarısının bitimine 9 hafta kaldı. Bir an önce 9 haftalık periyotunda sonuna gelerek devre arası yapılacak takviyelerle iyi bir takım oluşması oldu. Ocak ayı devre arası transfer dönemini 4 gözle bekleyen Es Es yapacağı transferlerle takımı güçlendirmek istiyor.

Zor geçecek

Sezon başında muhteşem kadro denilen Eskişehirspor'da, 8 haftalık periyot muhteşem kadronun eseriyle ligin dibine demir attı. İlk yarının bitimine 9 hafta kaldı. Bu maçlar Es için sancılı geçecek. Mevcut kadronun yapabileceği ve oynayabileceği kapasiteyi tüm camia gördü. Artık kalan maçlarda beklentilerde azaldı.

İLK YARIDA KALAN MAÇLAR

Eskişehirspor – Kayserispor

Galatasaray – Eskişehirspor

Eskişehirspor – Osmanlı

Torku Konya – Eskişehirspor

Eskişehirspor – Mersin İdman Yurdu

Trabzonspor – Eskişehirspor

Eskişehirspor – Gaziantep

Başakşehir – Eskişehirspor

Eskişehirspor – Gençlerbirliği

Editör: TE Bilisim