Taraftarlar gıda yardımı yaparken, Şehr-i Sevda grubu personel maaşları için kampanya başlattı. Ertuğrul Sağlam ise U-16 altyapı takımının deplasman masraflarını karşıladı.

Mutfak masrafları Yıldırım'dan (
Süper Amatör Küme takımlarından Yunusemrespor'un hem başkanı hem de antrenörü olan iş adamı Gökhan Yıldırım, Eskişehirspor'un bir aylık mutfak masrafını karşıladı. Eskişehirspor yönetiminin içinde bulunduğu maddi krize, aylardır sessiz kalan şehirden, destek gelmeye başladı. Kulübün önemli ihtiyaç maddesi olan ve Eylül ayında Odunpazarı Belediyesi tarafından bir aylığına karşılanan mutfak giderleri, Ekim ayına girilmesiyle birlikte yönetime kalmış ve yönetim kurulu üyelerinin ilgisizliği yüzünden ise, gıda ihtiyaçları günlerdir teknik kadro ve tesis çalışanları tarafından temin edilmeye çalışılmıştı. Gökhan Yıldırım, kulüple irtibata geçerek bir aylık mutfak giderini karşılayacağını iletti.

Personel için kampanya
Eskişehirspor taraftarlarından Şehr-i Sevda grubu, aylardır maaş alamayan Eskişehirspor kulübü personeline maddi destek sağlamak amacıyla kampanya başlattı. Eskişehirspor yönetiminin bir yılı aşkın süredir maaş ödeyemediği kulüp çalışanlarına, bir nebze de olsa maddi destek sağlamak isteyen Şehr-i Sevda üyeleri, sosyal medya hesaplarından kampanya başlatarak aralarında para toplamaya başladı. Grup yöneticisi Hakan Üresin şehre seslendiği açıklamasında, 'Şimdi sizlerden bir kereliğine 10'ar lira bize destek olmanızı istiyoruz. Ben başlık altında bir iban numarası paylaşacağım. Dileyen oraya, dileyen Hüner Palas'ta Şehri Sevda kahvesine bu meblağı bırakabilir. Katılımcı herkesin ismi de liste olarak Yerel basında yayınlanacaktır. Var mısınız? Varsanız ve bana güveniyorsanız eğer, bekliyorum. Toplanan paralar 15-16 aydır maaş almadan bu takıma aşk ile hizmet eden kulüp çalışanlarımıza gidecek' dedi.

Bir vefa da Sağlam'dan!
Eskişehirspor'un eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Siyah-Kırmızılı kulübe desteği sürüyor. Lisans sürecinde imza verip hem kulübün önünü açmaya çalışan hem de imza vermeyenlere örnek olan Sağlam, şimdi de altyapıya destek verdi. Eskişehirspor U-16 Takımı'nın bugün deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın masraflarını karşıladı.
Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Bu zor günlerimizde bizlere desteğini her zaman gösteren eski Teknik Direktörlerimizden Ertuğrul Sağlam, U-16 takımımızın Kayserispor ile oynayacağı deplasman giderlerini karşılamıştır. Kendisine, desteklerinden dolayı teşekkür ederiz' ifadelerine yer verildi.
Editör: TE Bilisim