Eskişehirspor, 24 Mart Pazar günü 15.00’te deplasmanda Alaplı Belediyespor’un konuğu olacak. Eskişehirspor'u zorlu bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesi Alaplı ekibinin dikkat çeken rakamları var.

ÇOK GOL ATIYORLAR

BAL 6. Grup’ta şampiyonluk yarışı veren Eskişehirspor, 21’inci hafta maçında Pazar günü deplasmanda Alaplı Belediyespor’un konuğu olacak. Lider Polatlı’nın 3 puan gerisinde olan Es Es’in puan kaybına tahammülü yok. Şimşekler grubun en çok gol atan takımına konuk olacak. Alaplı’nın en dikkat çeken rakamı geride kalan 20 maçta fileleri 50 kez havalandırmaları. Zonguldak ekibi son 10 maçın 9’unda gol attı.

EN SON ES ES’E KAYBETTİLER

Alaplı Belediyespor şu an 6. Grup’ta en uzun süre kaybetmeyen takım konumunda. Karadeniz ekibi en son ligin ilk devresinde Eskişehir’de Eskişehirspor’a 1-0 kaybetmişti. O maçtan sonra çıktığı 12 maçın 7’sini kazanan Alaplı, 5’inde ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

İÇ SAHADA BASKI KURUYORLAR

Es Es’in Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Alaplı Belediyespor iç saha maçlarında etkili bir grafik çiziyor. Alaplı ekibi evinde 10 maçta attığı 29 golle en golcü 2 takımdan biri. Taraftarıyla beraber baskı kuran ekip çok gol atsa da ilk 7 sıra içinde evinde 11 golle en çok gol yiyen takım konumunda. Eskişehirspor Alaplı deplasmanında gol bulacaktır. Önemli olan kaleyi iyi savunmak.

Alaplı’nın dikkat çeken o rakamları;

Son 12 maçta hiç kaybetmediler. (7G, 5B)

Evlerinde sadece 1 kez mağlup oldular. (Kaynaşlı’ya)

50 golle grubun en fazla gol atan takımı.

+30 averajla, genel averajı en iyi 3 takımdan biri

Evinde en çok gol atan 2 takımdan biri (29 gol)

İçerde 21, dışarda 20 puan topladılar.

Hükmen maç dahil son 10 maçın 9’unda gol attılar. (Sincan maçı 0-0)

Alaplı savunma zafiyetleri verebilen bir takım

Eskişehirspor'da kaleyi kim koruyacak? Eskişehirspor'da kaleyi kim koruyacak?

İlk 7 sırada en fazla gol yiyen takım (20 gol)

İlk 7 sırada evinde en çok gol yiyen takım (11 gol)

Editör: Volkan Kılınç