Altınordu formsuz
Spor Toto 1. Ligin geride kalan 8 haftasında sadece 5 puan toplayan Kırmızı Şimşekler, bu haftadan itibaren 4 maç boyunca kendisi gibi ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen takımlarla önemli maçlar oynayacak. Es Es 22 Ekim Pazartesi günü 9.haftada deplasmanda 7 puanı bulunan Altınordu ile karşılaşacak. Oldukça formsuz görünen Altınordu karşısında Es Es 3 puana oldukça yakın.

Bu fırsatı değerlendirelim
Zorlu süreci büyük ölçüde geride bırakan Eskişehirspor, 10.haftada ise sahasında 8 maçtan 7 puan çıkartan İstanbulspor'u ağırlayacak. Şimşekler bu maçın ardından fikstür gereği ligin 11.hafta maçanı da sahasında 12 puanı bulunan Osmanlıspor'u ağırlayacak ve 12.hafta ise 8. Maçtan sadece 4 puan çıkartabilen Elazığ deplasmanına gidecek.

Milli ara tam zamanında
Devre arasına kadar önünde iyi bir fırsat bulunan Es Es'te Fuat Çapa, 'Kadromuz belli. Sportif sakatlarımız var. Milli arada eksiklerimizi gidermek için önemli bir şans bulduk. Bireysel hataları azaltmak için çalışmalar yaptık. Puan kaybettiğimiz maçlara bakıldığında, bireysel hatalar ön plana çıkıyor' dedi. Bütün olumsuzlukların yaşandığı bu zamanda milli ara iyi bir fırsat oldu.

Artık hataya yer yok
Artık hata yapma lüksü kalmayan takımda, en az hata yaparak kalan haftaları iyi değerlendirmek istediklerini söyleyen Çapa, 'Biliyoruz, oyuncularımızın üzerinde çok fazla yük var. Bu yüzden çok dikkatli davranıyoruz. Önümüzdeki maçlarda az hata yapan takımlar puan alır. Bizde bu 4 maçlık seriden en az hata ve en fazla puanla ayrılmak için mücadele edeceğiz' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim