HABER: MELTEM KARAKAŞ

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçim sürecinde kullanacağı ofisini görkemli bir törenle açtı. Açılışta konuşan ve en büyük projesinin Eskişehir'i ticaret kenti yapmak olduğunu belirten Tekgöz, 'Bunca yıllık bilgi birimimle, tecrübemle; Eskişehir halkı, esnafı ve tüccarı için çalışmam gerektiğine inanıyorum. Artık bu şehir için hedeflerim var. Turizm, öğrenci, sanayi şehri olan Eskişehir aynı zamanda ticaret kenti olmalı. Böyle bir potansiyeli varken Türkiye ortalamasının altında kalan bir ticaret hayatı, Eskişehir'in önemli eksiklerinden biridir' dedi.



ODADA DEĞİL, SAHADA OLAN YÖNETİM
'Seçim gezilerimizde, ziyaretlerimizde esnaflarımıza, tüccarlarımıza, işadamlarımıza bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz' diyen Tekgöz, 'Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın' havasında olan bir yönetim anlayışını hak etmiyoruz. İş insanlarımız artık sorunlarının halının altına süpürülmesinden, görmezden gelinmesinden yorulmuş durumda. Küçük bir gruba hizmet eden değil; tüm üyelerimizi kucaklayan bir oda hayal ediyoruz. Odada değil, sahada olan bir yönetim anlayışını benimsiyoruz' diye konuştu.



SİZ BİZİM VARLIK NEDENİMİZSİNİZ
'İçinizden biriyiz, sizin gibiyiz, sizi en iyi anlayanlarız' diyen Tekgöz, 'Kaderine terk edilmiş, küstürülmüş, sorunlarıyla baş başa bırakılmış üyelerin sesine kulak veriyor, 'Siz bizim için aidat kaynağı değil, varlık nedenimizsiniz' diyoruz. Kısacası esnaf dostu, tüccar dostu, girişimcinin, işadamının, sanayicinin dostu olmaya; sesini duyuramayanların sesi olmaya geliyoruz' şeklinde konuştu.



Projelerinden de bahseden Erdoğan Tekgöz'ün projelerinin başlıkları şu şekilde:
Caddeler Hareketlenecek
Çarşı Toplantıları Yapılacak
Turist Para Harcayacak:
Üye Temsilciliği Sistemi:
İş Geliştirme Bürosu:
Bölgeler Arası ve Küresel İşbirliği
İhracat Hayali Gerçek Oluyor
Ekibini ETO ile Kur:
Bereket Toprakla Başlar:
ETO/ESO El Ele
İhracatta Hedef Büyüttük
Alım Heyetleri Eskişehir'e gelecek
Eskişehir Ticaret Üniversitesi
Her Aşamada Genç Girişimcinin Yanındayız:
Seni Dinliyorum
ETO Dinlenme ve Yaşam Evi
Sağlığınız Bizim İçin Önemli
Çocukları Topluma Kazandıracağız


Editör: TE Bilisim