GDO’suz karpuz

15 yaşından beri karpuz yetiştiren 22 yaşındaki Ali Çiçek, aşısız karpuz satarak doğallığın önüne geçilmesine izin vermiyor.

Güncel Hit: 97 / Yorum: 0 / 17 Temmuz 2017 17:33
GDO’suz karpuz
-A +A

Eski zamanlardan kalma tohumlar kullanarak karpuz üretimini gerçekleştiren Çiçek, bu ürünlerin hem insan sağlığı açısından faydalı hem de daha lezzetli olduğunu söyledi. Kalp rahatsızlıklarına ve kansere karşı faydasının olduğunu ifade eden Çiçek, “Kabak aşısı falan vuramıyorlar bu karpuza. O yüzden daha lezzetli ve daha güzel. Bir de bunların kıraç olan çeşitleri var. Onlarda susuz ortamda yetişiyor ve bu karpuzlardan daha lezzetli oluyor. Diğer karpuzlara göre daha faydalı ve lezzet farkının olduğunu yediğiniz zaman anlarsınız. Kalp hastalıklarına iyi geldiği, kanseri önlediği söyleniyor. Doğal ortamda ve hiçbir ilaç, GDO olmadan yetiştiği için tabii ki de faydası daha çok oluyor” dedi. İHA

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
EAL öğrencileri İspanya’da

EAL öğrencileri İspanya’da

16:52 28 Haziran 2017
73 OKULA YENİ MÜDÜR

73 OKULA YENİ MÜDÜR

00:01 6 Temmuz 2017
Azmin hikâyesi Gülçin

Azmin hikâyesi Gülçin

23:43 16 Temmuz 2017
İŞTE MÜDÜR PUANLARI!

İŞTE MÜDÜR PUANLARI!

17:10 26 Temmuz 2017
ÖNCE KANALLARI TEMİZLESİN

ÖNCE KANALLARI TEMİZLESİN

23:59 18 Temmuz 2017
Arşiv
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...
Eskişehir ve Eskişehirspor haber video ve yorumlarıHaber Yazılımı Haber Scripti