İki yıllık imzayı attı
Yeni sezon için kadrosunu oluşturmaya devam eden Eskişehirspor, Hakan Aslantaş ile sözleşme imzaladı. Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine; Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Sportif Direktör İzzet Erdoğan, Hakan Aslantaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmzalanan sözleşme ile Aslantaş en az 2 yıl Eskişehirspor formasını taşıyacak.

'Bizler çok inandık'
İmza töreninde konuşan Başkan Halil Ünal, 'Eskişehirspor yeni sezona tek bir hedefle çıkıyor. Şampiyon olmak ve Süper Lig'e çıkmak. Buna bizler çok inandık ve bu işe inanan en değerli futbolcuları kadromuza katmaya çalışıyoruz. İşte Hakan Aslantaş onlardan bir tanesi. Birçok şeyi konuştuk ve paylaştık kendisiyle, sağolsun 1+1 yani 2 yıllık bizim oyuncumuz. Ama hep hayalimiz 2 yılda Süper Lig inşallah. Onu da hep beraber başaracağız. Bu transferlerimizin arkası ayın 20'sine kadar devam edecek' dedi.

'Elimden geleni yapacağım'
33 yaşındaki tecrübeli sağ bek Hakan Aslantaş ise, 'İstediğim bir yerdeyim. Alışmama ve araştırmama gerek yoktu çünkü defalarca deplasmana geldim. Her durumda seyircinin bu takımı nasıl desteklediğini canlı gördüm. Bunun için çok araştırmaya gerek duymadım. Eskişehir bir futbol şehridir. Bu benim için önemliydi. Çok mutluyum ve başarılı olmak için elimden geleni yapacağım' diye konuştu.

Hakan'ın kariyeri
Hakan Aslantaş futbol'a 7 yaşında Almanya'da bir köy takımı olan TSV Raidwangen takımında başladı. Sonra sırasıyla, FV 09 Nürtingen, SV Stuttgarter Kickers, VfB Stuttgart, Gençlerbirliği, Malatyaspor, Hacettepe, Kayserispor, Bursaspor, Gençlerbirliği ve son olarak Karabükspor formasını giydi.
Editör: TE Bilisim