Katılım yüksekti
Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen törene katılım oldukça yüksekti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Eskişehir İl Hakem Kurulu Başkanı Recai Yaşar, MHK 2. Bölge Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Mesut Çarık, TFFHGD Genel Başkan Yardımcısı Bekir Öcal, Eskişehir Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şener Arslan, Futbol İl Temsilcisi Bekir Musluk, Federasyon Temsilcileri Erdoğan Yeşilcan ve Necmi Kapar törene katıldı. Ayrıca eski Süper Lig hakemi ve gözlemcisi Halit Gerçeker, Süper Lig Gözlemcisi Hakan Sivriselvi EASKF Başkan Vekili Fikret Kalaçay ve TÜFAD Başkan Velili Mustafa Ağar da hakemlerin sezon açılışına iştirak etti.

130 Eskişehir hakemi
. Şube Başkanı İlhami Can kendilerine destek verenlere ve törene katılanlara teşekkür ederek, hakemlere başarılı bir sezon geçirmeleri dileğinde bulundu. İl Hakem Kurulu Başkanı Recai Yaşar, Eskişehir Şubesi olarak bu sezon 130 hakemle birlikte gerek profesyonel, gerekse amatörler müsabakalarda ter dökeceklerini ifade etti. Yaşar 'Eskişehir Şubesi olarak 1 Süper Lig hakem ve yardımcı hakem, 1 A Klasman hakemi ve yardımcı hakemi, 2 tane B klasman hakemi ve 3 tane B klasman yardımcı hakemi, 2 C Klasman hakemi ve 6 C klasman yardımcısı, 4 bölgesel hakem ve 7 bölgesel yardımcı hakemi, 1 Kadın klasman yardımcı hakem, 74 il hakemi ve 27 aday hakemimiz olmak üzere toplam 130 hakemimiz müsabakalarda görev yapacaklar' dedi.

35 gözlemci var
Son olarak Yaşar 'Bu sezon müsabakalarda 1 Süper Lig ve 4 klasman gözlemcisi, 7 bölgesel gözlemci ile birlikte 23 il gözlemcisi olmak üzere toplam 35 gözlemcinin görev alacak' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim