Polis ekiplerinin durdurması üzerine havaya ateş açanın kendisi olduğunu belirten B. B. gözaltına alındı. B.B.'nin üzerinde yapılan arama sonucunda hava ateş ettiği kuru sıkı tabanca ile 4 adet mermi ele geçirildi. B.B. daha sonra ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğünü götürüldü.

Polisin şüphelenmesi hırsızları yakalattı

75.yıl Mahallesi Feride Koruyucu İlkokulu civarında devriye atan polis ekipleri, bir otomobile bazı eşyalar koyan iki kişiyi gördü. Şahıslardan şüphelenen polis ekipleri otomobil içinde incelemelerde bulundu. Otomobil içinde bir eczaneye ait fişleri bulun ve bozuk paraların olduğu yazar kasa çekmecesini gören ekipler iki şüpheliyi gözaltına aldı. Daha sonra ismi geçen eczaneye kontrol amaçlı giden polis memurları, dış kapı korkuluk kilidinin kesildiği ve kapısının açılmış olduğu gördü. Gözaltına alınan G.B. ile K.O. ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyette ifadeleri alınan iki şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.

Hırsız apartman boşluğunda yakalandı

Hoşnudiye mahallesinde bir apartmanın 2'inci katında bulunan daire kapısının kırarak bir kişinin içeriye girdiğini gören vatandaş, polis ekipleri ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren ekipler, kısa sürede olay yerine geldi. Bina içinde hırsız avına çıkan ekipler, şüpheli E.E.'yi apartman boşluğunda yakaladı. Ayrıca ekipler, şüphelinin girmek istediği apartman dairesinin kapısında hasar meydana geldiğini belirledi. Gözaltına alınan E.E.'in Eskişehir 1.Asliye Ceza Mahkemesi'nce 'Güveni kötüye kullanma' suçundan da arandığı ortaya çıktı. İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheli burada ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilisim