İlk hazırlık Cezayir ekibi ile
Yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz'da başlayan Eskişehirspor, yaklaşık 15 gün boyunca Eskişehir'de ilk etap çalışmalarını yaptı. Bu arada kendi tesislerinde MC Oran ile ilk hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Cezayir ekibi ile oynadığı maçta Es Es rakibini yeni transferi Marko Milinkovic'in golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.
İkinci maçta rakip Osmanlı
Siyah Kırmızılılar 20 Temmuz'da Bolu'ya hareket ederek ikinci kamp dönemine başladı. Kırmızı Şimşekler, Bolu'daki ilk hazırlık karşılaşmasını 2. Lig ekibi Hacettepe ile yaptı. Rakibini 4-2 mağlup eden Es Es üçüncü hazırlık karşılaşmasında ise Osmanlıspor ile kozlarını paylaştı. Şimşekler rakibini yine Milinkovic'in golüyle 1-0 mağlup etti.
Mücadeleyi bırakmadılar
Kırmızı Şimşekler Bolu'daki son hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada öne geçmeyi başaran Es Es son dakikalarda yediği golle sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Kırmızı Şimşekler bu karşılaşmanın ardından Bolu hazırlık kampını tamamlayarak Eskişehir'e döndü.
Son hazırlık Konyaspor'la
Eskişehirspor 5'inci özel karşılaşmasını 3. Lig ekiplerinden Karacabey Birlikspor ile Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda yaptı. Bursa temsilcisini 2-1'le geçen Es Es son hazırlık karşılaşmasında geçtiğimiz akşam Süper Lig ekibi Konyaspor ile karşılaştı. 3 kez geriye düştüğü maçta pes etmeyen Şimşekler sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılmasını bildi
Editör: TE Bilisim