Hedef iddialı kadro
Önümüzdeki sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor'da Başkan Halil Ünal iddialı kadronun oluşması için yoğun bir mesai harcıyor. Marko Milinkoviç ve Hakan Aslantaş transferleriyle taraftarın yüzünü güldüren Ünal transferin devam edeceğini söylemişti. Halil Ünal geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada İstanbul'a giderek hem futbolcu transferi hem de maddi kaynak girişimlerini sürdüreceğini açıklamıştı.

Orman ile görüşecek
Başkan Halil Ünal'ın oyuncu transferi konusunda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile de bir görüşme yapacağı öğrenildi. Siyah Beyazlı ekipte Aras Özbiliz, Fatih Aksoy ve kaleci Günay Güvenç'i isteyen Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal anlaşma zemini arayacak. Beşiktaş'ın Eskişehirspor'a Dorukhan Toköz için ödeyeceği yetiştirme bedeli karşılığında bu üç oyuncunun kiralanması için Ünal'ın görüşme yaptığı öğrenildi.

Transfere hız verecek
İstanbul'da çeşitli görüşmeler yapacak olan Başkan Halil Ünal, Türkiye Futbol Federasyonundan gelecek yeni sezon gelirleri konusunu da gündeme getirecek. Elde edilecek gelirle transfere hız vermeyi isteyen Ünal'ın 20 Temmuz'a kadar transferi noktalamak istiyor. Ayrıca Başkan Halil Ünal, Kulüpler Birliği toplantısına katılacak. Bu toplantıda da 1. Lig ekiplerinin gelirleri üzerine fikir alışverişi yapılacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilisim