Liste hazırlıyorlar
Kırmızı Şimşeklerde 6 Haziran'da yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi Başkan Yardımcıları Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz ortak liste hazırlığında. Her iki isim birçok iş adamını arayıp listelerine davet ettiği öğrenildi. İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz'ın, Genel Kurul ertelenmeden ilk oturumda yönetimi oluşturmak için yoğun bir çaba harcadığı öğrenildi.

Hangisi aday olacak?
Eskişehirspor Kulüp Başkan Yardımcıları Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz arasında kimin başkan adayı olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Bu ikili, bir taraftan yönetim oluşturmak için bir diğer yandan ise FIFA dosyalarını çözmek ve kulübe gelmesi muhtemel puan silme cezaları ve transfer yasağının önüne geçmek için çabalıyor.

'Destek veririm'
Ilgaz ve Şahbaz'ın Genel Kurulda aday olmak için kolları sıvamasının ardından Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'dan ilk açıklama geldi. Ünal, 'Kulübü ve ekonomik durumu en iyi bilen arkadaşlarımızın aday olmak istemesi sevindirici. Şu anda gerekli maddi desteği bulamadığım için aday olmayı düşünmüyorum. Arkadaşlarımızın hevesi varsa yapsınlar. Gerekli desteği vermeye hazırım' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim