Kötü başladık
Sakarya Büyüşehir Basketbol karşılaşmaya iyi başladı ve maçın başında 6-0'lık seri yakaladı. Eskişehir Basket'in top kayıplarından da yararlanan ev sahibi ekip ilk çeyreğin bitimine 4 dakika farkı çift haneye çıkarttı. Devamında Eskişehir Basket'in dağılmasıyla Sakarya BŞB ilk periyodu 31-18 önde tamamladı.

Fark 2'ye indi
Maçın ikinci çeyreğinde Eskişehir Basket bir nebze toparlandı. Buğrahan Tuncer'in bulduğu sayılarla rahatlayan Dev Adamlar farkı tek haneye çekti. Skor 33-25 olunca ise devreye E. J. Rowland girdi ve Eskişehir Basket art arda sayılar buldu. Farkı 2 sayıya kadar indiren Eskişehir Basket ilk yarıyı 43-41 geride tamamladı.

Sakarya vites yükseltti
Karşılaşmanın ikinci yarısında Sakarya temsilcisi Nathan Boothe ile yine vites yükseltti buna bir de CJ Harris'in üçlüğü eklenince skor 57-48 oldu. Eskişehir Basket ise periyodun son anlarında Billy Baron'u oyuna alarak hücumda bir nebze rahatladı. Ancak Sakarya BŞB hücum riabundlarındak, üstünlüğünü sürdürünce temsilcimiz son çeyreğe 67-57 geride gitti.

Fall'ı durduramadık
Son çeyrekte Can Korkmaz'ın art arda gelen üç üçlüğüne bir de basket faulü eklenince Sakarya farkı 18 sayıya kadar çıkarttı. Devamında Jeff Ayres'le 5-0'lık seri gelince Sakarya Koçu Selçuk Ernak mola aldı. Mola sonrasında Eskişehir, Jeff Ayres ve E.J. Rowland'ın önderliğinde serisini 14-2'ye çıkarttı ve bitime 2 dakika kala fark 7'ye indi. Son anlarda Fall'ı durduramayan temsilcimiz maçtan 100-89'luk mağlubiyetle ayrıldı.
Editör: TE Bilisim