Es Es farklı üstün
TFF 1. Lig'de geride kalan 3 haftada 2 beraberlik 1 yenilgi alan Eskişehirspor, ligin 4'üncü haftasında yarın akşam saat 20.00'de Karadeniz temsilcisi Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Maçı İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Onur Karabaş yönetecek. Zorlu karşılaşma öncesi iki takımın birbiri ile oynadığı maçlara bakıldığı zaman Eskişehirspor'un farklı üstünlüğü göze çarpıyor.

Dört maçta güldüler
1971 yılında Eskişehirspor'un 6-2'lik farklı galibiyeti ile başlayan ezeli rekabette, bugüne kadar 12 Süper Lig, altı 1. Lig, dört 2. Lig ve iki hazırlık maçı olmak üzere toplam 24 maçta karşılaşan iki takımın mücadelesinde, Eskişehirspor 16 maçtan galibiyetle ayrılırken, 4 karşılaşmada ise mağlup oldu. 4 karşılaşmadan ise takımlar beraberlik ile ayrıldı. 46 yıllık rekabette Giresun 4 galibiyetin 3'ünü kendi evinde elde etti.

Play-Off'ta elemiştik
Geçtiğimiz sezon lig maçlarında rakibini ilk maçta 1-0 mağlup eden, ikinci maçta ise 0-0 berabere kalan Eskişehirspor, Play-Off yarı finalde Karadeniz ekibiyle eşleşti. Giresun'da oynanan ilk maç 3-3 sona erdi. Eskişehir'deki rövanşı ise Es Es 1-0 kazanmıştı.
Editör: TE Bilisim