Destek sözü aldı
Başkan Halil Ünal destek arayışları kapsamında bugün izleyeceği stratejiyi belirleyecek. AK Parti'de milletvekili sıralamalarına göre Ünal'ın aday olup olmayacağı bugün netleşebilir. Bazı iktidar partisinin önemli isimlerinden destek sözü alan Başkan Ünal görüştüğü isimlerin milletvekili sıralamasında yer almasını bekliyor.
Kaynak arayışları sürüyor
AK Parti'de milletvekili sıralamasının netleşmesiyle birlikte harekete geçmeye hazırlanan Başkan Halil Ünal'ın diğer taraftan kaynak arayışlarına devam ettiği öğrenildi. Başkan adaylığı için henüz net bir karar veremeyen Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine girme olasılığı da bulunuyor.
Ortak liste hazırlanıyor
Başkan Halil Ünal'ın aday olup olmayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Diğer taraftan başkanlık koltuğu için ismi geçen İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz'ın liste hazırlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. Her iki ismin şehrin önde gelen iş adamları ve eski başkanlar ile görüşmeler yaptığı gelen bilgiler arasında. Ortak listede başkan adayının Erdal Şahbaz olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Editör: TE Bilisim