Sadece 9 sayı
Temsilcimiz maça E. J. Rowland, Billy Baron, Caner Erdeniz, Berkay Candan ve Jeff Ayres ilk 5'i ile başladı. İlk basket İBB'den Ivan Buva'dan ve ilk 4 buçuk dakika 12-0 İBB üstünlüğüyle geçildi. Koç Berrocal bu anlarda mola aldı. Ev sahibi ekipten Thompson, Buva, Tevfik çok etkili oldu. Eskişehir Basket adına ilk basket E.J. Rowland'tan geldi. Baron, Ayres ve Berkay skora katkı veren diğer isimler oldu. İlk çeyrek 24-9 İBB üstünlüğüyle sona erdi.

12 sayıya kadar indi
İkinci çeyrekte Buğrahan ve Yunus'la farkı kapatan Eskişehir Basket, bir ara 12 sayıya kadar indirdi. Ama Buva'nın art arda iki üçlüğüyle skor 32-14'e geldi. Bitime 6 dakika 10 saniye kala fark yeniden açıldı. İlk devre 45-26 İstanbul BB üstünlüğüyle sona erdi.

Yeterli olmadı
İkinci yarıya İBB Ivan Buva ile etkili başladı. Eskişehir Basket'in ilk sayısı yine Rowland'tan geldi. Periyodun devamında Eskişehir Basket farkı kapatmaya çalışsa da ev sahibi takım Ivan Buva ile sayılar bulmaya devam etti. Üçünücü periyot 66-41 İstanbul BB'nin üstünlüğüyle sonlandı. Eskişehir Basket son çeyrekte Sean Marshall, E.J. Rowland, Josh Duncan ve Dorukhan Engindeniz'le farkı azaltmaya çalışsa da bu yeterli olmadı ve maç 85-71 İstanbul ekibinin galibiyetiyle sona erdi.
Editör: TE Bilisim