Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde çeşitli gösteriler eşliğinde yapılan etkinliğe CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda veli katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlarken, 6 yaş grubu ve işaret dili öğrencileri İstiklal Marşına işaret dili ile eşlik etti.

Açılış konuşmasını Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: 'Odunpazarı Belediyesi uzun vadede çocuklar ve kadınlar için ciddi işler yapmak istiyor. Kreş hizmetinde Eskişehir'de en iddialı noktada olan bir yapı ortaya çıktı. Bu az gelmeye başladı. Önümüzdeki yıla yetiştirmek üzere yeni bir kreş inşaatına başlıyoruz. Saygıdeğer iş adamımız Fevzi Kabul, bize bir kreş yaparak bağışlamayı taahhüt etti.' Başkan Kurt'un konuşmasının ardından etkinlikte çeşitli dans gösterileri yapan, şarkılar söyleyen minikler izlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Etkinlikte AÇEV Odunpazarı Belediyesi ile birlikte yürüttüğü BADEP'e katılan velilere sertifikaları verilirken, Başkan Kurt'un katılımı ile aile fotoğrafı çekildi. Törende mezun olan miniklere diplomaları Başkan Kurt ve Çakırözer tarafından verildi. Minikler, diplomalarını aldıktan sonra hep birlikte 10. Yıl Marşını eşliğinde keplerini havaya fırlattı. HM
Editör: TE Bilisim