Heyecan yaşandı
5 Ocak'ta 6 takımın katılımıyla başlayan kızlar hentbolda 4 maç oynayıp namağlup finale kadar yükselen Doktor Halil Akkurt Ortaokulu ve Battalgazi Ortaokulu finalde karşı karşıya geldi. Doktor Halil Akkurt, Battalgazi Ortaokulu'nu 9-7 yendi ve şampiyonluğa ulaştı. Kızlarda Battalgazi Ortaokulu ikinci olurken Atatürk Ortaokulu üçüncü, Ticaret Odası Ortaokulu ise 4'üncü oldu.

Namağlup şampiyon
4 Ocak'ta 8 okulun katılımıyla başlayan erkekler hentbol il birinciliğinde Sami Sipahi Ortaokulu 3 galibiyet alarak a grubunu lider olarak tamamladı. Yarı finalde ise 30 Ağustos Ortaokulu'nu 10-9 yenen Sami Sipahi finale yükseldi. B Grubu'nda ise Melahat Ünügür Ortaokulu namağlup gruptan çıktı. Yarı finalde ise Özel Çağfen Ortaokulu'nu 11-4 yenen Melahat Ünügür finalde Sami Sipahi ile eşleşti.

Kupa töreni yapıldı
Büyük bir heyecan içinde geçen final maçında rakibini 9-4'lük skorla yenen Sami Sipahi Ortaokulu şampiyonluğa ulaştı. Melahat Ünügür Ortaokulu ikinci olurken Özel Çağfen Ortaokulu üçüncü ve 30 Ağustos Ortaokulu dördüncü oldu. Final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi. Küçük hentbolcuların velileri ise töreni, tribünden fotoğraflayarak ölümsüzleştirdiler.
Editör: TE Bilisim