'Sporda çok hassas'
Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarette TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, Başkan Kurt'a geçtiğimiz aylarda yapılan TSYD Eskişehir Şubesi'nin Genel Kurulu'na katıldığı için teşekkür ettiklerini belirtti. Odunpazarı Belediyesi'nin spor konularında çok hassas olduğunu belirten Seda, Başkan Kurt'u spora ve sporcuya her zaman destek olduğu için tebrik etti.

'Katkılarımız sürüyor'
TSYD Eskişehir Şubesi'nin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kazım Kurt, Başkan Sadi Seda'yı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Başkan Kurt, spor muhabirleri ve spor yazarlarının her zaman yanında olduğunu belirterek, Eskişehir Şubesi'nin TSYD'ye hayırlı olmasını diledi. Kazım Kurt, 'Eskişehir'e ve Eskişehir'in sporuna hizmet eden herkese katkı sağlamaya hazırız. Amacımız iyi sporcu yetiştirmekten yana. Amatör sporu öne çıkarmalıyız. Eskişehispor altyapısı, Selka, Eskişehir Basket'in ulaşım desteğini biz sağlıyoruz. Eskişehirspor taraftarlarının deplasmana gitmesi konusunda da katkılarımız oluyor' diye konuştu.

Kurt fahri üye oldu
Ziyaret sonunda TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, katkılarından dolayı Başkan Kurt'a plaket verdi. Seda ayrıca Başkan Kurt'a TSYD'nin rozetini takarak fahri dernek üyesi yaptı.
Editör: TE Bilisim