NEFESLERİ KESTİ

Kurum ve Kuruluşlar arası 25 Yaş Üstü Futsal turnuvası adına yakışır bir final maçıyla son buldu. Porsuk spor salonunda dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada heyecan üst düzeydeydi. Osmangazi Üniversitesi'nden Ahmet'in üç golle yıldızlaştığı karşılaşmada rakibine Neşet, Kaya ve Ahmet ile karşılık veren Telekom maçı penaltılara taşımayı başardı. Penaltılarda maçta Osmangazi Üniversitesi adına hat-trick yapan Ahmet penaltıyı kaçırınca, tüm atışları gole çeviren Telekom 5-3'lük skorla şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşma sonunda Telekom cephesinde büyük sevinç yaşanırken, Osmangazi Üniversitesi'nde ise hüzün vardı.

ÖDÜL YAĞMURU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Kurum ve Kuruluşlar arası 25 Yaş üstü futsal turnuvası adına yakışır bir son ile tamamlandı. Turnuva'nın En'lerine özel mansiyon ödülleri verilirken, dereceye giren ilk dörde ve en centilmen takıma kupaları takdim edildi. Turnuvanın kapanışında Vali Yardımcısı Azmi Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Telekom Baş Müdürü Erhan Kaya, Tapu Kadastro Bölge Müdürü İbrahim Tonoz, Osmangazi Elektrik A.Ş. İl Müdürü Hamdi Öztürk, Futbol İl Temsilcisi Alaattin Albay, EASKF Başkanı Sadri Atam ve İl Hakem Kurulu Başkanı Recai Yaşar yer aldı.

Taraftarlara hediye

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü final maçlarını tribünde takip eden ve isteyen herkese 'Muharrem Ayı' nedeniyle aşure dağıttı. Bununla da yetinmeyen Spor İl Müdürlüğü bayanlara takı ve süs eşyası, miniklere ise futbol, basketbol ve voleybol topu hediye etti. Oldukça renkli görüntülerin oluştuğu Porsuk Spor salonu tribünleri cıvıl cıvıldı.

En centilmen takım oldular

25 Yaş Üstü Kurum ve Kuruluşlar arası Futsal turnuvasında en centilmen takım Tapu Kadastro seçildi. Tapu Kadastro Bölge Müdürü İbrahim Tonoz oyuncularına kupalarını takdim ederken, madalyalarını Elektrik A.Ş. İl Müdürü Hamdi Öztürk taktı.

En iyi kaleci

En Değerli Kaleci Telekom'dan Neşet Çolpan olurken, hediyesini Tapu Kadastro Bölge Müdürü İbrahim Tonoz verdi.

Üçüncü Hava İkmal

Muhteşem geçen turnuvanın üçüncüsü Hava İkmal oldu. Turnuvada üçüncülüğü Osmangazi Elektrik'i 5-1 yenen 1.Hava İkmal elde etti.

Dördüncü Osmangazi Elektrik

Turnuvada oynanan üçüncülük mücadelesinde rakibi Hava İkmal'e botyun eğen Osmangazi Elektrik dördüncülük kupasını elde etti.


Editör: TE Bilisim