ŞİMŞEKLER HAZIR KITA
Eskişehirspor, Spor Toto 1.Lig'in 22.haftasında bugün deplasmanda karşılaşacağı, Ümraniyespor maçının hazırlıklarını, dün sabah Vali Hanefi Demirkol tesislerimizde gerçekleşen antrenman ile tamamladı.
Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde, yaklaşık 60 dakika süren antrenman ısınma hareketleri ile başladı. 5'e2 pas çalışması ile devam eden antrenman, yarım saha oyun ile son buldu.

SON MESAİDE KEYİFLER YERİNDE
Antrenmanda verdikleri neşeli pozlar ile oldukça moralli oldukları gözlenen Siyah kırmızılı futbolcular, öğlen yemeğinin ardından takım otobüsü ile İstanbul'a gitti.

KAFİLE DE 18 FUTBOLCU
Denizli ve Giresun galibiyetleri ile iyi bir hava yakalayan ve camianın play-off umutlarını yeşerten teknik kadro ve futbolcular, İstanbul seferine 18 futbolcuyla gitti. Kafilede Kayacan, Gökhan, Dorukhan, Hasan Hüseyin, Aykut, Hasan Ayaroğlu, Akaminko, Furgan, Kaan, Semih Güler, Hürriyet, Ofoedu, Andaç, Bilal Aziz, Fıratcan, Bedirhan, Bruno, Felix ve Semih Şentürk yer aldı.

KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Ümraniye karşısına son iki maçtan galibiyetle ayrılan kadroyu bozmadan çıkmak isteyen Teknik direktör Yücel İldiz, Denizli ve Giresun karşısında alınan galibiyetle yakaladıkları çıkışı, bu hafta Ümraniye karşısında alacakları puanlar ile sürdürmek istediklerini belirterek, bu sezon sahalarında henüz yenilgi yüzü görmeyen ev sahibi Ümraniye ile, zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi.

YENİLGİLERİ YOK
Spor Toto 1. Lig'de 41 puanla lider durumda bulunan Ümraniye, bu sezon sahasında oynadığı 11 maçın 9'undan galibiyetle ayrılırken, 2 maçı ise beraberlik ile sonuçlandı. Bu sezonun sürpriz takımı olan Ümraniye, 11 maçta kalesinde 7 gol gördü ve rakip filelere 23 gol gönderdi.

ES ES DEPLASMANDA KAYIP
Eskişehirspor ise, bu sezon deplasmanda oynadığı 10 maçtan 3 galibiyet çıkartırken, 4 maçtan ise yenilgiyle ayrıldı. 3 maç ise beraberlik ile sonuçlandı. Siyah kırmızılılar deplasman maçlarında rakip ağlara 15 gol gönderirken, kalesinde ise 16 gol gördü.

DÜDÜK BİRİNCİOĞLU'NDA
Lig yarışında, zirveyi ve Play-off hedefini önemli ölçüde etkileyecek Ümraniyespor ile Eskişehirspor arasındaki bugün mücadelede ise, düdük Trabzon Bölgesi A-Klasmanı hakemlerinden Bülent Birincioğlu&'nda olacak. Birincioğlu'nun yardımcıları Serkan Gençerler ve Utku Tunavelioğlu olacak.

SADECE 3 MAÇTA KARŞILAŞTIK
Diğer taraftan iki takımın tarihteki maçlarına bakıldığında ise, bugüne kadar ikisi geçen sezon, biri bu sezon olmak üzere sadece 3 maçta karşı karşıya gelen iki takım, bugün 4.randevuda buluşacak.

GEÇMİŞTE BERABERLİK VAR
Eskişehirspor'a karşı tarihindeki ilk maçını geçtiğimiz sezon 25 Eylül 2016'de İstanbul da oynanan Ümraniye, Eskişehirspor karşısından 2-2 beraberlik ile ayrıldı. 2017'de oynanan maç ise Eskişehir'de 0-0 golsüz beraberlik ile tamamlanmıştı. Bu sezonun ilk yarısında Eskişehir de oynanan mücadele ise 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.


Muhtemel kadrolar
ÜMRANİYESPOR
Burak Öğür
Aaron Appindangoye
Oğuz Ceylan
Merthan Açıl
Mücahit Albayrak
Andreas Vasilogiannis
Bulut Kaya
Bahadır Taşdelen
İbrahim Akdağ
Emircan Altıntaş
Dimitar Rangelov


ESKİŞEHİRSPOR
Kayacan Erdoğa
Kaan Kanak
Bedirhan Altunbaş
Jerry Akaminko
Semih Güler
Hasan Hüseyin Acar
Dorukhan Toköz
Hürriyet Gücer
Chico Ofoedu
Semih Şentürk
Bruno Mezenga
Editör: TE Bilisim