Şampiyonluğa oynayan bir takım kendi sahasında bir puana şükrediyorsa yanlış giden şeyler var demektir. O nedenlebir puanasevindiğimizi söylemek sizlere üzücü gelmiş olabilir.Maçın henüz 1.dakikasında ve 45.dakikasında kaçırdığımız pozisyon dışında elle tutulacak tek bir pozisyonumuz dahi yoktu.Rakibinde olmayınca bu sefer acaba defans bloğumuz da bir düzelme var mı diye düşünürken yanıldığımızı ikinci yarı anladık.İlk yarının en can alıcı noktası ise hakemin frikikten attığımız golü iptal etmesi oldu.Devre arası 'çektiğimiz videoları' seyredince tamamen hakemin hatası olduğunu gördük. İşte koskoca bir ilk yarı futbol adına hiçbir şey göremeden bitti.

İkinci yarıyasaldırgan ve agresif bir futbolla başlayacağımızı düşünürken tam aksine bunu rakibimizden gördük. 1-0 geriye düşünce bu sefer saldırırız diye beklerken, ne orta saha da top yapabildik, ne de ileri forvet hattında topa sahip olabildik. Alpay Özalan hocamız oyuncu değişikliklerini zamanında ve isabetli yapsa da maalesef oyunumuz da hiç bir değişiklik olmadı. Ümraniye maçında tek bir şut atmayan takımımız bu maçta kaleyi sık sık yokladı. Bunun sonucunda zaten golü bulduk. Son 10 dakika baskı kursakta kaliteli golcülerimiz topla buluşamadılar. Beraberliği sağladıktan sonra maçın sonlarına doğru Axel Meye ile çok net iki pozisyon bulduk. Birisinde Bolusporkalecisi başarılı idi, diğerini ise altı pastan dışarı attık.

Geçmiş maçlarda öne geçtikten sonra skoru koruyamıyorduk, bu sefer beraberliği 90+5'te yediği golde hatası olmasına rağmen bugün bir puan almışsak yine RuudBoffin sayesindedir.Yayın olmayınca ve cezalı olduğumuz için kayıp puana üzülenler olabilir ama bence boşuna üzülmesinler. Böyle bir defans bloğu, koşmayan, pas yapmayan ve baskı kurmayan bir orta saha ile gol yememek nerede ise imkansız olur. Maça beş dakika ilave edildi,yüzde yüz golleri 90+4 ve 90+5'terakibimiz Boluspor kaçırdı. İşte bu yüzden sevinin diyorum.

Sonuç olarak her geçen gün yeni kurulan ekibiz, takım oyunu yavaş yavaş oturuyor diyenler lütfen dönüp aynaya bir baksınlar. Oynadığınız ilk Balıkesirspor maçından, bugünkü sonBoluspor maçına kadar takım oyununda ne kadar ilerleme sağladınız bir düşünün.Yoksa siz elimizde as futbolcular var diye daha maça çıkmadan yürüyerek puanlar kazanacağınızı düşünüyorsanız, büyük yanılgıya düşersiniz. Ligin üzerinden 6 hafta geçmiş olmasına rağmen öyle kolay kolay puan vermediklerini hala görememişseniz, önce kafa yapınızı düzeltin,sonra sabır isteyin.

Tüm bunlara rağmen taraftarımız sakın panik yapmasın. Herkesin kabul ettiği gibi bu kadro bu ligin üstündedir. Unumuz var, yağımız, şekerimiz var, sadece helva yapılmasını bekliyoruz o kadar.