Üzerimizdeki kara bulutları bir türlü kaldıramadık. Maalesef ne oynanan futboldan ne de yapılan hatalardan söz etme şansımız yok.
Kulübün içinde bulunduğu mali durum her şeyin önüne geçiyor. İstanbulspor ile oynadığımızda zamana ihtiyacımız var dedik.
Deplasmanda alınan beraberlik sezonun ilk maçı olması nedeni ile normal karşıladık. Bütün ümitlerimizi evimizde oynayacağımız maçlara bağladık iki maçtan alacağımız puanlar bizim hedefimizi belirleyecektir diye düşünürken maalesef evimizde hüsrana uğradık.
Kılıf hazırdı taraftarsız bu kadar oluyor. Ben şunu da anlamış değilim? Seyircisiz oynama cezası veriliyor. Rakip takımın seyircisi maça giriyor. Eğer maç seyircisiz oynama cezası verildiyse her iki tarafın seyircisi de alınmaz.
TFF Bu konuda ne yaptığı belli değil. Örnek Macaristan'ın seyircisiz oynama cezası vardı bizim seyircimizde maça alınmadı. Doğrusu da budur. Milli maç nedeni ile verilen ara bizim için çok iyi oldu. Artık mazeret olmayacak. Çünkü en büyük güç taraftarda sahaya dönecek. Giresun deplasmanına en iyi şekilde hazırlanıp mutlak puanla dönmeliyiz ki önümüzü görelim. Aslında bu günler iyi günlerimiz. Bizi bekleyen daha kötü günler var. Tabiri caiz ise bunlar artçı depremler asıl deprem ne zaman olacak bunu hep beraber bekleyip göreceğiz. Kendimizi avutmaya gerek yok. Başkan Sinan Özeçoğlu yaptığı konuşmada kendilerine söz verenlerin sözlerini yerine halen getirmediklerini yalnız kaldığını sıkıntının da giderek arttığı 18 Eylül'e kadar gerekli para sağlanamazsa puan silme cezasının gelebileceğini ifade etti. Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum. Çalışanların maaşını alamaması, Futbolcuların alacaklarının ödenmemesi, Kulübün borç batağında olması, İcraların kapıya dayanması, Üstüne birde TFF'nin verdiği cezalar sanki Eskişehirspor'u kapatmak amaçlı yapılan bir komplo gibi. Başkanın yaptığı açıklamadan sonra doğrusu içimiz karardı. Eskişehirspor nereye koşuyor, ne yapıyor bilen yok. Hedef var oluş ise küme düşmemek için mücadelemi etmek, orta sıralarda bir yer mi bulmak, yoksa ilk altıya girip Play-Off mu oynamak? Elimizdeki mevcut kadroya sahip çıkıp onların gücünü ve oyun tarzını geliştirip yapıcı eleştiriler ile yola devam edeceğiz. 18 Eylül'e kadar oynayacağımız maçlarda mutlak galibiyeti düşünüp ona göre mücadele etmeliyiz ki, olası gelecek olan puan silme cezasından en az kayıp ile kurtulalım. Bizler taraftar olarak her zaman takımın arkasında durduk ve durmaya devam ediyoruz. Şimdi sıra Eskişehir futbolunu yok etmeye çalışan güçlerin önüne geçecek olan seçilmişlerin, Odaların, derneklerin ve iş adamlarının devreye girerek Eskişehirspor'u bulunduğu zor durumdan kurtarmalarıdır. Önümüzde iki bayramı birden kutlayacağımız güzel bir hafta var.
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım.